OGLASILA SE DEVOJKA KOJA JE MESECIMA TVRDILA DA JE NESTALA MEDI! Slušajte samo šta je sada REKLA
Roditelji nestale devojčice Medlin Meken, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

IMA NOVU OPSESIJU?

OGLASILA SE DEVOJKA KOJA JE MESECIMA TVRDILA DA JE NESTALA MEDI! Slušajte samo šta je sada REKLA

Džulija je u videima tvrdila da ima isti problem sa okom kao i nestala britanska devojčica, kao i da se dela svog detinjstva uopšte ne seća

Objavljeno: 13:08h

Poljakinja Džulija Vendal, koja je postala poznata nakon što je na TikToku rekla da sumnja da je ona nestala Medlin Meken, konačno se oglasila nakon što je dobila DNK rezultate.

Ona je početkom godine privukla veliku pažnju medija nakon što je na popularnoj društvenoj mreži napravila nalog koji je nazvala "I am Madeleine McCann" (prim.prev. Ja sam Medlin Meken).

Džulija je u videima tvrdila da ima isti problem sa okom kao i nestala britanska devojčica, kao i da se dela svog detinjstva uopšte ne seća.

Iako je njena majka javno molila Džuliju da prestane sa tim tvrdnjama, navodeći da nisu istinite, mlada Poljakinja se tu nije zaustavila. Insistirala je da se uradi DNK test, a rezultati su prošle nedelje konačno objavljeni.

U njima piše da ona nikako ne može da bude Medlin Medlin, devojčica koja je nestala u Portugalu 2007. godine tokom odmora sa roditeljima.

Roditelji nestale devojčice Medlin Meken
Roditelji nestale devojčice Medlin Mekenfoto: EPA/Koen Suyk

U međuvremenu Džulija je napravila novi nalog na Instagramu, koji je ovog puta nazvala "Am I Julia Wendalt" ( prim.prev. Da li sam ja Džulija Vandel).

Na osnovu novog profila možemo da naslutimo da ona ne odustaje od ideje da ona nije Džulija Vendel, a da li će pokrenuti neku novu ličnu istragu ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

"Nikada nisam tvrdila da sam ja Medlin. Ja sam uvek govorila da sumnjam da bih mogla da budem ona", rekla je Džulija u svom prvom oglašavanju.

Mlada Poljakinja je takođe rekla da nema mentalni poremećaj i da nije luda.

"Možete da mi sudite na osnovu svih ovih stvari, ali želim da znate da ja nikada nisam želela da postanem poznata", dodala je ona, piše GBnews.

Ona je takođe kritikovala privatnu detektivku dr Fiu Johanson koja joj je pomogla da obavi DNK testiranje.

"Kada sam je prvi put upoznala, mislila sam da želi da mi pomogne. Sada znam da je samo želela veću popularnost i nove pratioce", rekla je Džulija.

Nakon što su mnogi na društvenim mrežama napali i detektivku, ona je odlučila da se oglasi i objasni sve.

"Džulija je sve informacije sa DNK testa dobila da ih sama proveri. Uprkos tome, bila je vrlo razočarana kada je saznala istinu. Htela sam da joj pomognem da sazna njen pravi identitet. Tokom ovog zajedničkog putovanja želela sam da joj pomognem da privati novu realnost. Uprkos prethodnim objavama ja joj želim sve najlepše", rekla je ona.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.