BAJDEN DOBIO OPASNOG PROTIVNIKA, POTOMAK 1 OD NAJPOZNATIJIH PORODICA MU IZLAZI NA CRTU! Evo o KOME JE REČ
Džo Bajden, Foto: Profimedia

veselo!

BAJDEN DOBIO OPASNOG PROTIVNIKA, POTOMAK 1 OD NAJPOZNATIJIH PORODICA MU IZLAZI NA CRTU! Evo o KOME JE REČ

Stručnjaci za javno zdravlje, pa čak i članovi njegove porodice, opisali su njegov rad kao obmanjujući i opasan

Objavljeno:

Demokrata Robert F. Kenedi Mlađi, aktivista protiv vakcina i potomak jedne od najpoznatijih političkih porodica u SAD, kandidovao se u trci za predsednika na izborima 2024. godine.

Kenedi je u sredu podneo izjavu o kandidaturi Federalnoj izbornoj komisiji i na taj način izazvao aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena za nominaciju demokrata, objavio je AP.

Džozef Bajden, Džo Bajden
foto: Profimedia

Kenedi (69), nećak američkog predsednika Džona F. Kenedija i sin njegovog ubijenog brata Roberta F. Kenedija, nekada je bio autor bestselera i advokat za životnu sredinu.

Kenedi je, međutim, pre više od 15 godina postao jedan od vodećih glasova u pokretu protiv vakcinacije, tvrdeći da vakcine nisu bezbedne.

Stručnjaci za javno zdravlje, pa čak i članovi njegove porodice, opisali su njegov rad kao obmanjujući i opasan, objavila je američka agencija.

Kenedi je dugo bio uključen u antivakserski pokret, ali su se napori intenzivirali nakon pandemije i razvoja vakcina protiv korone.

Vakcina
foto: Profimedia

Kenedijeva dobrotvorna organizacija protiv vakcina, "Children's Health Defense", napredovala je tokom pandemije, a prihodi su se više nego udvostručili u 2020. godini na 6,8 miliona dolara, prema podnescima podnetim regulatornim organima za dobrotvorne organizacije.

Bonus video:

02:48

TEKTONSKE PROMENE U AMERICI! Više nije ona SILA koja je bila! Sa dolaskom Bajdena NIŠTA NEĆE biti ISTO (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.