RAZVELA SE, PA POSVETILA ŽIVOT UŽIVANJU: Prodala KUĆU, otišla da živi na LUKSUZNOM KRUZERU i uštedela BRDO LOVE
Mimi Bland, Foto: Printscreen/Instagram/ The Carlton Club

SVAKA ČAST

RAZVELA SE, PA POSVETILA ŽIVOT UŽIVANJU: Prodala KUĆU, otišla da živi na LUKSUZNOM KRUZERU i uštedela BRDO LOVE

Posvetila je život uživanju, a poslednje tri godine odlučila se za neobične životne poteze

Objavljeno: 16:45h

Već smo pisali o mnogim ljudima koji su odlučili da žive na luksuznim kruzerima, ali malo ko je bio hrabar kao što je to Mimi.

Mimi Bland ima 59 godina, a pre 20 godina se razvela i nikad posle se nije udavala. Posvetila je život uživanju, a poslednje tri godine odlučila se za neobične životne poteze. Ona je jedna od mnogobrojnih putnika koja je kupila kabinu za luksuzni kruzer MV Narrative koji obilazi svet, zaustavljajući se u lukama širom sveta.

Mimi ima plan da na ovom kruzeri radi kao mentor "svesnosti", pa je bilo sasvim prirodno da proda svoju kuću u vrednosti od 500.000 funti i sebi sasvim promeni život kupujući kabinu na kruzeru na kojem će i da radi, piše Dejli Mejl.

"Želim da vidim svet dok radim i ne napuštam udobnost svog doma i da upoznam mnogo drugih ambicioznih ljudi koji traže novi život uzbuđenja i zabave. Iduće godine imam 60 godina i vreme je za resetovanje. Volim svoj život u kom pomažem veoma uspešnim rukovodiocima da svoje živote oslobode stresa i postignu bolju ravnotežu između posla i privatnog života. Ali shvatila sam da to moram da uradim za sebe i da krenem na uzbudljivo novo putovanje avanture i otkrića."

Mimi će na brodu imati dostupnu hranu, neverovatan sadržaj, a s obzirom da će tu i raditi, smatra da će njena ušteda na godišnjem nivotu biti oko 20.000 funti.

"Svi živimo mnogo fleksibilnijim životima i shvatila sam da ne želim da budem prikovana na istom mestu do kraja života. Mnogo je zabavnije otisnuti se na more."

Na brodu će biti mesta za 1.000 stanovnika koji žive u 547 potpuno opremljenih rezidencija. MV Narrative ima tri bazena i prostora za sunčanje, kao i 20 barova i restorana.

Stanovnici mogu uživati u biblioteci od 10.000 knjiga, bioskopu i umetničkom studiju.

Ljubitelji sporta mogu da koriste stazu za trčanje na otvorenom, najnovije golf simulatore i profesionalnu prodavnicu i marinu sa ličnim plovilima.

Bonus video:

03:46

NEMA UŠTEDE PREKO NOĆI! Uzelac: To je kao dijeta; neko vreme ne jedete, a onda se vratite na staro ŠTEDNJA JE NAČIN ŽIVOTA

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.