ELITNI KLUB OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA: Članarina kao GARSONJERA, a 1 stvar je IZRIČITO ZABRANJENA
Elitni klub, Foto: Profimedia

skupo!

ELITNI KLUB OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA: Članarina kao GARSONJERA, a 1 stvar je IZRIČITO ZABRANJENA

Privatne žurke se organizuju jednom mesečno

Objavljeno:

U ovaj elitni klub ne može da uđe svako, a ako poželi, cena godišnje karte je 47.200 evra.

Elitni se** klub pod nazivom "Snctm" ostaće samo fantazija za ogromnu većinu običnih smrtnika. I ne samo zato što je godišnja članarina vrtoglavih 47.200 evra, već i zato što je izuzetno teško ući u taj krug.

Najveće šanse imaju oni kandidati koje klub ocenjuje kao dovoljno atraktivne i elitne, što znači, između ostalog, da se vodi računa o njihovoj "neto težini" i o tome koliko su ti ljudi uticajni u krugovima u kojima se kreću.

Drugim rečima, ne radi se samo o novcu, već i o reputaciji kandidata, mada, piše portal Lad Bible, postoje i izuzeci koji se uglavnom odnose na devojke. Ako veče koje se zove 'Dominus', oceni da devojka ispunjava potrebne standarde, da je dovoljno elegantna i intrigantna i da može da ide na žurke bez plaćanja, ona može da uđe u klub.

Privatne žurke se organizuju jednom mesečno, a članovi kluba, bez obzira da li su slobodni ili u braku, nude mogućnost da se prepuste gotovo svim svojim se**ualnim fantazijama, otkrila je za Dejli star Inka Nevala, kreativna direktorka kluba "Snctm".

Od gostiju se očekuje da dođu u elegantnoj odeći, u smokingima i večernjim haljinama, a svima im je izričito zabranjeno da sa sobom imaju mobilne telefone ili bilo koji drugi uređaj koji bi mogao da dokumentuje ko je sa kim i kako imao odnose.

Postoji još jedno izuzetno važno pravilo, a ono kaže da nema ni slučajnog dodirivanja osim ako nema obostranog pristanka! Ko prekrši ovo pravilo, odmah biva izbačen na ulicu, a ujedno sledi zabrana ponovnog dolaska. Takođe, od gostiju se očekuje da ne uživaju u alkoholu i drogama, a maske za lice su obavezne, pre svega kako bi identitet člana ostao nepoznat ostalim gostima.

"Naše važno pravilo je poverljivost, odnosno diskrecija", potvrdio je za Dejli star čovek blizak klubu i dodao: "Očekujemo da se naši gosti ponašaju dostojanstveno i sa poštovanjem." Klub inače posluje na nekoliko lokacija, a na svojim stranicama ističe poglede iz Njujorka, Los Anđelesa, Moskve, Kijeva...

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.