NOVI DETALJI SKANDALA SA "TETKICOM": Slala učeniku GOLE FOTOGRAFIJE, pa imala odnos sa njim i njegovim DRUGARIMA
Endi Rozafort, Foto: CT State Police

epslicitne slike bile samo početak

NOVI DETALJI SKANDALA SA "TETKICOM": Slala učeniku GOLE FOTOGRAFIJE, pa imala odnos sa njim i njegovim DRUGARIMA

Ona je optužena za seksualne napade drugog stepena, mamljenje maloletnika i rizik od povrede maloletnog lica

Objavljeno:

Školska "tetkica" (31) optužena je za seksualni napad nakon što je roditelj obavestio školu o "mogućem neprikladnom kontaktu" između zaposlene i učenika, navodi se u saopštenju policije države Кonektikat.

Nakon istrage, državna policija Кonektikata izdala je nalog za hapšenje Endi Rozafort koja je u školi posluživala ručak. Ona se predala vlastima ujutru 20. februara. Ona je optužena za seksualne napade drugog stepena, mamljenje maloletnika i rizik od povrede maloletnog lica.

Rozafort je šest meseci navodno komunicirala sa neidentifikovanim učenikom preko Instagrama.

- Žrtva je rekla policiji da je primila poruku od Rosafortove u kojoj je pisalo: „Želiš da vidiš nešto?“, pre nego što mu je prvi put poslala golu fotografiju. Žrtva je pitala Rozafortovu da li je greškom poslala fotografiju, a ona je poslala drugu golu fotografiju - prenela je stanica.

Dana 14. januara, grupa učenika bila je na skupu kada je navodna žrtva rekla da odlazi, ali da planira da se vrati, navodi se u saopštenju policije. Кada se vratio, "čudno se ponašao", rekao je svedok policiji.

Navodna žrtva rekla je policiji da je Rosafortova tražila njegovu adresu i da ga je navodno pokupila u svom terencu, nastavlja se u saopštenju.

Endi Pejdž Rozafor
Endi Pejdž Rozaforfoto: CT State Police

- Žrtva je dalje tvrdila ih je odvezla na kratku udaljenost i imala kontakt seksualne prirode sa navodnom žrtvom i njegovim prijateljima unutar terenaca. Prema žrtvi, osećali su se neprijatno, izašli su iz terenca i odmah se vratili na okupljanje u kući njihovog prijatelja - navela je policija.

Svedokinja je o navodnom incidentu ispričala svom ocu, koji je brzo obavestio službenike škole.

Tokom istrage, detektivi su pregledali mobilni telefon navodne žrtve i navodno otkrili nekoliko video snimaka na platformi društvenih mreža koji sadrže "eksplicitan sadržaj i prikazuju osobu koju su istražitelji identifikovali kao Rozafortovu - navodi policija u saopštenju.

Rosafortova je pušten uz garanciju od 100.000 dolara. Očekuje se da će se ona pojaviti na sudu 23. marta, piše "Pipl Krajm".

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.