PRIMETIO JE BIZARNU POJAVU NA PROZORU KOMŠIJINE KUĆE: Kada je POLICAJAC došao na LICE MESTA imao je šta i DA VIDI
Napuštena kuća, Foto: esprso.rs

napuštena kuća

PRIMETIO JE BIZARNU POJAVU NA PROZORU KOMŠIJINE KUĆE: Kada je POLICAJAC došao na LICE MESTA imao je šta i DA VIDI

Zabrinut sused pozvao je policiju kada je primetio nešto u napuštenoj kući

Objavljeno: 20:35h

Po prijavi čoveka da je video misterioznu, bledu devojčicu na prozoru komšijske kuće, američki policajac je došao da ispita slučaj. Međutim, ono što je odmah komplikovalo stvar je to da u ovoj oronuloj kući nikada niko nije video decu, ni u dvorištu niti bilo gde drugde.

Ovaj sused je zapravo bio zabrinut da to može da bude slučaj dečijeg zlostavljanja te je s toga i prijavio stvar policiji.

Kada je policajac ušao u kuću, zatekao je nešto što niko nije mogao ni da sanja: izmet životinja svuda po kući, ustajala hrana, đubre, paukove mreže i navodno na hiljade bubašvaba.

Napuštena kuća
Napuštena kućafoto: Emilija Jovanović

Ali ono što je najgore od svega, bilo je dete unutra. Tačnije, šestogodišnja devojčica, izgladnela i gola, na sebi je imala samo prljavu pelenu, sedela je sama usred đubreta.

- Kada sam ušao u sobu, njene oči su bile širom otvorene. Otvorila je usta i otpuzala je sa strane kao kraba, u ćošak, prislonila kolena uz bradu i zagrlila noge rukama. Onda je počela da ispušta neke zvukove - rekao je potrešeni policajac.

Ali, ova devojčica nije bila nikakva utvara, zvala se Danijel. Malena devojčica je odmah odvedena u bolnicu. Bila je u jako lošem stanju. Njen govor i maniri bili su slični bebi od 6 meseci.

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.