"OTIŠAO JE PO NJU, A ONDA SE VRATIO PO MENE": Policajac koji je uhapšen zbog Suzanine smrti uhodio još 1 devojku?
Devojka, Foto: Gwinnett County Police Department

JEZIVO

"OTIŠAO JE PO NJU, A ONDA SE VRATIO PO MENE": Policajac koji je uhapšen zbog Suzanine smrti uhodio još 1 devojku?

Ona veruje da je muškarac koji je pokušao da provali u njen stan, što je uhvaćeno na nadzornoj kameri, policajac koji je optužen za prikrivanje smrti Suzane Morales

Objavljeno:

Devojka iz Snelvila u Džordžiji rekla je da ju je, sada bivši policajac, osumnjičen u vezi sa smrću Suzane Morales (16), uhodio pre i posle nestanka tinejdžerke u julu prošle godine.

Kada je Elaša Bejts videla izveštaje o hapšenju Majlsa Brajanta zbog smrti Morales, bila je šokirana, a majci i sebi je rekla da je to mogla da bude ona.

Bejts je rekla da sada veruje da je Brajant muškarac koji je počeo da je prati u martu 2022. godine, noseći duksericu sa kapuljačom i skrivajući svoj identitet. Ona je rekla da je on provalio na vrata kada nije bila kod kuće i nekoliko puta je pokušao da uđe u njen stan, što je uhvaćeno na kameri komšije.

"Kada sam ga videla na kameri i shvatila za šta je sposoban, pokušavajući da provali u stan, to me je uplašilo za ceo život", rekla je Bejts, prenosi 11Alive.

Printskrin ekrana sa jednog od video snimaka u oktobru pokazuje lice čoveka - i tada je Bejts rekla da ga je identifikovala kao Majlsa Brajanta, prijatelja iz detinjstva koji je nedavno pokušao da se ponovo poveže sa njom. Ali ona je prestala da mu odgovara na poruke i pozive.

Strah je porastao kada je saznala da je Brajant policajac, i kaže da ga je prijavila policiji u Doravilu i policiji okruga Gvinet.

Policija Doravila je rekla za 11Alive da nema dokaza da je Brajant počinio bilo kakve zločine protiv Bejts. Ipak, nadzornici su rekli Brajantu o pritužbi na uhođenje i nakon toga je "ponašanje prestalo".

"Bila bih prva žrtva za koju bi saznali da je ušao u stan i da sam bila kod kuće. Otišao je po Suzanu a onda se vratio po mene u decembru", rekla je Bejts.

Rekla je da je kupila pištolj i postavila nadzorne kamere.

"Osećam da bi Suzana i dalje bila ovde, da su istražili moj slučaj. Želim da bude kažnjen za svoje postupke. Koristio je značku za moć. Želim da bude zaključan do kraja života, bez uslovne slobode", rekla je ona.

Bejts je rekla šta god da se desi sa njenim pritužbama protiv Brajanta - koji je sada optužen za prikrivanje smrti Suzane Morales skrivanjem njenog tela u šumi u Dakuli - ona se nada da će je tužioci pozvati da svedoči protiv njega.

Da podsetimo, Suzana je nestala 26. jula u večernjim satima. Ona je majci pustila poruku oko 21.40 časova da kreće kući, ali na odredište nikad nije stigla.

Početkom februara nepoznata osoba je prijavila da je u šumi kraj auto-puta uočila nešto što liči na ljudske ostatke. Policija je ubrzo izašla na lice mesta, a istragom je ustanovljeno da ostaci pripadaju nestaloj Suzani.

Vlasti su navele da je optuženi policajac živeo u blizini mesta gde je Suzana Morales nestala, a sumnja se da je upravo on bacio njeno nago telo u šumu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.