POKAZALA BAŠ SVE I USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: Nema šanse da pogodite koliko ona ima godina (VIDEO)
Amerikanka Lin, Foto: Printscreen/TikTok/LYNWITHOUTLINE

NEREALNO

POKAZALA BAŠ SVE I USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: Nema šanse da pogodite koliko ona ima godina (VIDEO)

Svi su do skoro mislili da ima 13 godina

Objavljeno:

Žene koje izgledaju upola mlađe često postanu popularne. To u doba društvenih mreža i nije tako teško - broje se pratioci, pregledi, lajkovi... Obično se suočavaju sa bezbroj pitanja na račun izgleda, a jedna od njih je i Amerikana Lin koja nikoga ne može da ubedi nije tinejdžerka.

Svi su do skoro mislili da ima 13 godina. Osim što hiljade ljudi insistira da im otkrije na koji način neguje lice i kožu, navikla je na komentare da joj suprug izgleda kao otac. Ipak, Lin kaže da je njena nega "sramotno loša", a za 31. rođendan pokazala je kako izgleda njen muž.

Oduvala je svećice sa brojem 1 i 3, a onda je usledio niz komentara poput: "Sa koje si planete? Puniš li 13 ili 31?". Odmah je stigao i njen odgovor: "Mi smo na istoj planeti, sa samo tri godine starosne razlike. Već sam objasnila kolika je razlika između nas dvoje i mislim da više nemam energije za to. Da, radi se o samo 3 godine", poručila je Lin.

@lynwithoutline Replying to @xyour_fav3x_blondiex am I a millennial or am I a teenager? ? literally so kind of you to ask. Here’s my #agereveal ? #millennials #momof3 #inmy30s #ilookyoungerthaniam #petitefashion ♬ WHY ARE PPL USING THIS SOUND - ? riley ???

Lin je otkrila da je mama troje dece, a mnogi i dalje ne mogu da poveruju. "Zbunjen sam, pratim te jer sam mislio da si moja vršnjakinja", "Devojko, meni izgledate kao da si u opasnosti kraj njega", "Ma daj, znate li kako izgledaju žene sa 30 i kusur godina?", "Ovo je nerealno", glase samo neki od komentara. Lin je napomenula da ne vodi računa o koži, već da za negu koristi šta joj prvo padne pod ruku.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.