TUGA DO NEBA, POGINULA LEPOTICA KOJA JE POMAGALA U TURSKOJ: Prevozila humanitarnu pomoć za žrtve zemljotresa
Dilaj Čeviz, Foto: Facebook

strašno

TUGA DO NEBA, POGINULA LEPOTICA KOJA JE POMAGALA U TURSKOJ: Prevozila humanitarnu pomoć za žrtve zemljotresa

Dilaj, koja je sa prijateljima stigla do epicentra potresa i distribuirala humanitarnu pomoć, odlučila je da se vrati u Izmir sa prijateljima Serhatom K. i Mustafom S. kako bi preuzela novu pomoć prikupljenu u Izmiru

Objavljeno:

Tridesettrogodišnja Turkinja Dilaj Čeviz iz Izmira poginula je u saobraćajnoj nesreći kada je kamion u kojem sa humanitarnom pomoći žrtvama razornog zemljotresa u Kahramanmarašu sleteo s puta.

Dvoje njenih prijatelja, koji su bili u istom vozilu su povređeni, prenosi Milliyt.

U zemljotresu čiji je epicentar bio u Kahramanmarašu stradalo je više od 40 hiljada ljudi u 10 provincija, a upućivanje humanitarne pomoći pogođenim područjima traje od prvog dana.

1 / 3 Foto: Facebook

Dilaj Čeviz je krenula sa prijateljima iz Izmira u subotu uveče, po humanitarnu pomoć koju su prikupili u četiri vozila i isporučili je žrtvama potresa zajedno sa članovima humanitarne organizacije čiji je bila član.

Dilaj, koja je sa prijateljima stigla do epicentra potresa i distribuirala humanitarnu pomoć, odlučila je da se vrati u Izmir sa prijateljima Serhatom K. i Mustafom S. kako bi preuzela novu pomoć prikupljenu u Izmiru.

Kombi, kojim je upravljao Serhat K, bio je na putu od Ušaka do Izmira kada je juče oko podneva udario u barijere i sleteo u obližnje polje. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom iz neutvrđenih razloga.

Poslednje fotografije prelepe Turkinje napravljene su mobilnim telefonom i na njima se vidi kako pomaže svojim prijateljima tokom prikupljanja humanitarne pomoći za žrtve katastrofe.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.