ŠTA SE DEŠAVA? Prijavljen NLO i na URUGVAJSKOM NEBU
Ilustracija, Foto: YoutubePrintscreen/Eric Berger

naređena istraga

ŠTA SE DEŠAVA? Prijavljen NLO i na URUGVAJSKOM NEBU

Komisija radi poverljivo i prikuplja podatke za uspostavljanje studijskih programa u saradnji sa naučnim tehničarima. Zatim određuju karakteristike događaja i njegovo ponašanje

Objavljeno: 19:43h

Komisija za prijem i istragu pritužbi o neidentifikovanim letećim objektima (Cridovni) stigla je u Paisandu da ispita pritužbe koje su primljene u vezi sa uočenim trepćućim svetlima na nebu iznad toplih izvora Almiron.

Direktor za odnose s javnošću Urugvajskog ratnog vazduhoplovstva (FAU) Marselo Lorenze potvrdio je da su istražitelji stigli na lice mesta u subotu da bi prikupili informacije i ispitali svedoke.

Dvadesetak ljudi, uključujući direktora turizma Hozea Manuela Galvana, videli su čudna svetla u zoru u subotu tokom festivala toplih izvora Almiron. Video snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju nekoliko crvenih svetala kako lete nisko iznad urugvajskog neba.

Komisija radi poverljivo i prikuplja podatke za uspostavljanje studijskih programa u saradnji sa naučnim tehničarima. Zatim određuju karakteristike događaja i njegovo ponašanje.

FAU izveštava da svaka analiza razmatra različite mogućnosti, kao što su prevara svedoka, konvencionalni ili nekonvencionalni fenomen, pa čak i psihološka iluzija.

Rezultati istrage se vrednuju kroz procentualni sistem koji obezbeđuje praktičnu naučnu verovatnoću pojave nekonvencionalnog događaja ili pojave u vazdušnom prostoru.

Prema rečima šefa Nacionalne odbrane aerodroma Paisandu Karlosa Garsije, lokalna vazdušna kontrola nema evidenciju o letenju aviona u toj oblasti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.