TERORISTIČKI NAPAD U CENTRU BARSELONE: Policija pucala na muškarca koji je vozio KAMION NATOVAREN PLINSKIM BOCAMA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen www.elperiodico.com

Sprečeno krvoproliće

TERORISTIČKI NAPAD U CENTRU BARSELONE: Policija pucala na muškarca koji je vozio KAMION NATOVAREN PLINSKIM BOCAMA! (FOTO) (VIDEO)

Kamion, koji je bio napunjen plinskim bocama, ogromnom brzinom jurio je prema samom središtu Barselone
Objavljeno: 13:10h

Španska policija pucala je i naterala muškarca, koji je kamionom nakrcanim plinskim bocama jurio prema centru Barselone, da se preda pre nego što je načinio bilo kakvo krvoproliće. Incident se dogodio oko 11 sati. Kako javlja Miror, kamion koji je bio napunjen plinskim bocama ogromnom je brzinom vozio ulicom Roda del Litoral prema samom središtu Barselone, a policija je prvo pucala, a potom uhapsila muškarca koji je upravljao vozilom.

Prema informacijama iz policije uhapšeni je švedski državljanin, zove se Joakim Robin Bergren i odveden je na psihički pregled.

foto: Printscreen www.elperiodico.com

Miror navodi da je kamion s plinskim bocama ukraden.

Jedan od očevidaca kaže da su se prvo čule sirene, a onda vrlo jak udarac: - Vozio je u pogrešnom smeru. Pratila su ga dva policijska motocikla. Oni su na kraju uperili pištolje na vozača, a on je podigao ruke i predao se.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.