SIRIJSKA VOJSKA: Izrael raketirao aerodrom u Damasku
Damask, Foto: Profimedia

raketni napad

SIRIJSKA VOJSKA: Izrael raketirao aerodrom u Damasku

Kako je saopšteno u Ministarstvu odbrane Sirije, udarac je zadat oko 2.00 časa po lokalnom vremenu sa strane Tiberijadskog jezera na aerodrom Damask i okolinu

Objavljeno:

Međunarodni aerodrom Damask nije u funkciji zbog izraelskog raketnog napada, dva sirijska vojnika su poginula, saopštilo je sirijsko Ministarstvo odbrane.

Ranije je sirijski državni televizijski kanal Al-Ikhbariia javio da je Izrael napao jug glavnog grada SAR. O eksplozijama na nebu i radu PVO javila je agencija SANA.

Damask
Damaskfoto: Profimedia

Kako je saopšteno u Ministarstvu odbrane Sirije, udarac je zadat oko 2.00 časa po lokalnom vremenu sa strane Tiberijadskog jezera na aerodrom Damask i okolinu.

„Usled agresije dva vojnika su poginula, još dva su povređena, pričinjena je materijalna šteta, a Međunarodni aerodrom Damask je van funkcije“, navodi se u saopštenju ministarstva. Izraelska vojska sistematski pokreće vazdušne udare na različite ciljeve u Siriji . Prošle godine granatiranju su bili Damask , Alepo , luka Tartus i istraživački centar u gradu Masijafu.

(Espreso/ RIA Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.