BUKA U ZIDU BILA JE SVE JAČA, A ONDA JE UGLEDALA GLAVU OVOG STVORA: Skamenila se od prizora!
Hrčak, Foto: printscreen Tiktok/kennabuchanan3

ŠTA JE OVO

BUKA U ZIDU BILA JE SVE JAČA, A ONDA JE UGLEDALA GLAVU OVOG STVORA: Skamenila se od prizora!

Žena se šokirala kada je saznala da joj je uljez dobro poznat i da zna njeno ime

Objavljeno:

Tiktokerka Kena Bjukenen ostala je užasnuta nakon što je hrčak njene komšinice, po imenu Linda, prožvakao zid i završio u njenom stanu, pa je pozvala pojačanje da joj pomogne, piše Miror.

Kena je ostala u šoku kada je čula „čudne zvukove” ​​koji su dopirali sa zida njenog stana, a neverovatan snimak događaja postavila je na svoj TikTok. Video je pregledan više od dva miliona puta.

Ona je pozvala pomoć dok je buka postajala sve jača. Obratila se svojoj cimerki, koja je bila podjednako zapanjena kada su shvatili da je u njihovom stanu mali uljez. Naime, ženka hrčka je progrizla zid i završila u njihovom stanu.

– Zabavna noć, kada je hrčak moje komšinice žvakao naš zid u mom stanu! – Kena je napisala u objavi, a zatim objasnila da je primetila čudnu buku koja dolazi iz male rupe u njenom stanu.

Ona je potom poslala poruku svojoj cimerki.

– Nešto nam kopa ulaz u stan – napisala joj je.

Njih dve su pretpostavile da je u pitanju glodar, ali su se zbunili kada su videli da se pojavljuje komšijski hrčak.

– Namamili smo Lindu tortilja čipsom i vratili je njenoj vlasnici – otkrila je Kena, a pratioci su je zasuli komentarima.

„Ovo je tako urnebesno“, „Linda je samo htela da se igra“, „Klasična Linda“, „Činjenica da znaš da tvoj komšija ima hrčka, a kamoli njegovo ime, me čini tako srećnim“, samo su neki od komentara.

(Espreso/Objektiv/Net.hr/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.