DEVOJČICA JE BILA SAMA U KUĆI KADA SE DESILO NEŠTO SABLASNO: Sve je na snimku koji će vas UŽASNUTI (VIDEO)
Devojčica, Foto: : printscreen Reddit/user678990655

DA LI JE OVO MOGUĆE?

DEVOJČICA JE BILA SAMA U KUĆI KADA SE DESILO NEŠTO SABLASNO: Sve je na snimku koji će vas UŽASNUTI (VIDEO)

Mnogi su primetili i da je slika na TV-u nestala u trenutku prvog napada, ali i da je devojčicina košulja na desnoj strani bila izgužvana

Objavljeno:

Iako smo svi svesni da je današnje snimke vrlo lako lažirati, da smo preplavljeni takozvanim lažnim video snimcima, evo jednog koji se na Reditu izdvojio među korisnicima zainteresovanim za paranormalne pojave.

Naime, većina je ocenila da je ovaj video najverovatnije autentičan i želi da kaže da je devojčica imala bliski susret sa duhovima, i to prilično agresivnim.

Na njemu se vidi kako je neka “nevidljiva sila” u dva navrata pokušala da otme igračke iz ruku deteta, na šta je ona odgovorila jasnim “Ne!”

– Ako usporite video, videćete tokom prvog pokušaja grabljenja igračke da je devojčica bila u prirodnoj ravnoteži što sugeriše da ovo definitivno nije bila neka vrsta koreografskog čina. U stvari, govor njenog tela otkriva da je bila zatečena, zbog čega je skoro izgubila ravnotežu kada je povučena napred. Iskreno, ako tražimo neka racionalna objašnjenja, možda bismo mogli govoriti o tome da su igračke vezane za kanap nevidljiv za kameru. A kao druga opcija nudi se klasična studijska ili kompjuterska montaža – rekao je jedan od ljudi koji je pokušao da pažljivo analizira snimak.

Mnogi su primetili i da je slika na TV-u nestala u trenutku prvog napada, ali i da je devojčicina košulja na desnoj strani bila izgužvana, kao da je i nju nešto pokušavalo da povuče.

Dalje, mnogi su zaključili da devojčica sigurno nije prvi put videla ovako nešto, jer nije reagovala sa iznenađenjem ili strahom, a jezivo zvuči i neproverena informacija, navod da je devojčica kasnije obavestila majku da su „neki dečak i devojčica pokušali da odnesu njene igračke u kuhinji.”

(Espreso / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.