ODLETELO SVE U VAZDUH: Velika eksplozija hemijske fabrike u Valensiji!
Foto: Printscreen/Twitter/P. Civil Paterna

istraga u toku

ODLETELO SVE U VAZDUH: Velika eksplozija hemijske fabrike u Valensiji!

Incident se dogodio u industrijskoj zoni, a španski mediji prenose da je najmanje jedna osoba odvedena u bolnicu sa opekotinama
Objavljeno: 13:44h

Velika eksplozija odjeknula je u gradu Paterna u Valensiji, kada je eksplodirala hemijska fabrika, saopštili su lokalni vatrogasci. Na snimcima se vidi veliki plamen i dim iznad fabrike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Incident se dogodio u industrijskoj zoni, a španski mediji prenose da je najmanje jedna osoba odvedena u bolnicu sa opekotinama.

Ruski sud pročitao presudu: Opozicionar Navalni proglašen krivim!

Fabrika u kojoj je izbio požar navodno pripada Indukern kompaniji, koja se bavi distribucijom i prodajom farmaceutskih API, sastojaka za ishranu životinja, sastojaka za ishranu, različitih ukusa i mirisa, ali i industrijskih hemikalija.

Kako se navodi fabrika radi sa hlorinom, toksičnim gasom, koji može da ošteti disajne organe, oči i kožu. Plamen je dostigao 15 metara visine, prenosi El Mundo. Mediji navode da je bilo nekoliko eksplozija.

Časovi u obližnjoj školi su otkazani, a mediji prenose da je ljudima savetovano da ostanu kod kuće, zatvore vrata, prozore i ventilacione sisteme.

Gradonačelnik Huan Antonio Sagredo rekao je da je požar pod kontrolom.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.