ZBOG SELFIJA OSTALA JE BEZ POLA LICA: Najbolja drugarica SLUČAJNO je UPUCALA, majka je jedva PREPOZNALA!
Polina Gordik, Foto: Facebook

JEZIVO!

ZBOG SELFIJA OSTALA JE BEZ POLA LICA: Najbolja drugarica SLUČAJNO je UPUCALA, majka je jedva PREPOZNALA!

Metak je Polinu pogodio blizu nosa i smrskao joj kosti lica

Objavljeno:

Tinejdžerka iz Ukrajine izgubila je pola lica kada je najbolja drugarica slučajno upucala puškom u glavu zbog selfija.

Polina Gordik (20) je posle bizarne nesreće koja se dogodila pre tri godine u jednom selu u oblasti Zaporožje prebačena u bolnicu sa teškim povredama glave.

Ona je bila na žurci u kući drugarice krajem avgusta 2019. kada je Veronika (19) iznela lovačku pušku svog oca sa idejom da se slikaju sa njom. Uperile su cev na gore i stavile je između sebe kada je oružje iznenada opalilo.

Metak je Polinu pogodio blizu nosa i smrskao joj kosti lica. Posle komplikovane sedmočasovne operacije zadržana je na intenzivnoj nezi sa teškim povredama,.

– Užasnula sam se kada sam videla svoju ćerku. Falilo joj je pola lica – kazala je svojevremeno uzrujana devojčina majka i dodala da je Polina skoro ostala bez nosa.

Lekari su takođe morali da uklone oko jer je bilo previše oštećeno. Polina dugo posle operacije nije mogla da govori i komunicirala je samo klimanjem glave. Oporavak je bio dug i morala je da obavi nekoliko plastičnih peracija.

Majka devojke je pre dve godine izjavila kako su od ljudi dobrog srca sakupili dovoljno novca za lečenje u SAD, ali je tada put bio odložen zbog pandemije. Polini je zbog traume takođe bila potrebna vešemesečna terapija kod psihologa.

Sudski proces je pokrenut protiv Veronike i njenih roditelja zbog slučajnog nanošenja teških telesnih povreda, ali je ubrzo zaključen jer je utvrđeno da “nije bilo zločina”. Apelacioni sud je odbio da ponovo pokrene slučaj.

Drugarica obe devojke kaže da su se uvak jako lepo slagale i puno vremena provodile zajedno.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.