TINEJDŽERKA SVOG SILOVATELJA IZBOLA VIŠE OD 30 PUTA: Sada je pobegla iz ženskog centra!
Tinejdžerka, Foto: Profimedia

jezivo

TINEJDŽERKA SVOG SILOVATELJA IZBOLA VIŠE OD 30 PUTA: Sada je pobegla iz ženskog centra!

Zakarija Bruksa je izbola Pajper Luis nakon što je bila prisiljena da spava sa njim kada je imala 15 godina

Objavljeno:

Tinejdžerka koja je ubila svog navodnog silovatelja nakon čega je dobila veliku podršku ljudi, pobegla je iz popravne ustanove u Ajovi.

Pajper Luis, koja je imala 15 godina kada je ubila svog navodnog silovatelja Zakarija Bruksa, nakon što je pobegla iz nasilne šeme trgovine ljudima, otišla je iz centra za žene u petak ujutru.

- Sada 18-godišnjakinja, Pajper je uspela da se otarasi svog GPS uređaja za praćenje u 6.19 sati ujutru, a gde se ona sada nalazi nije poznato - rekao je Džeri Evans, izvršni direktor Popravnog odeljenja petog sudskog okruga u Ajovi.

Ona je priznala krivicu za ubistvo iz nehata i namerno ranjavanje svog navodnog silovatelja u junu 2020. nakon što je pobegla iz kuće ubijenog Bruksa, navodi Mirror.

Sve je počelo kada joj je Kristofer Braun (28), koji joj je navodno bio dečko, dozvolio da ostane u njegovoj kući, ali ju je prisilio da ima seksualne odnose sa drugim muškarcima za novac.

Prema njenim advokatima, Braun je ostavio devojku u stanu Zakarija Bruksa i naterao je da konzumira alkohol i drogu dok ju je silovao.

Tokom izricanja presude Luisovoj, otkriveno je da je bila primorana da ima seksualni odnos sa Bruksom, ali i sa muškarcem sa kojim je živela.

Braun je navodno tvrdio da ne može da živi sa njim besplatno i napravio je profil za sastanke koji je koristio da organizuje seksualne sastanke između nje i drugih muškaraca.

Tužioci su tvrdili da je Braun držao nož uz njeno grlo i primorao je da vidi Bruksa po drugi put.

Tokom druge posete, probudila se nakon što je drogirana i videla da ju je Bruks ponovo silovao.

Ona je zatim ušla u njegovu sobu u kojoj je spavao i ubola ga više od 30 puta.

- Odjednom sam shvatila da me je Bruks još jednom silovao i da me je obuzeo bes. Bez razmišljanja, odmah sam zgrabila nož sa njegovog noćnog ormarića i počela da ga ubadam - rekla je devojka.

Nju je sudija iz Ajove osudio na pet godina uslovne kazne pod nadzorom nakon što je uzeo u obzir godine provedene u ustanovi za maloletnike i užasno nasilje sa kojim se suočila.

Ali pošto su njeni zvaničnici za bekstvo sugerisali da bi njena uslovna kazna trebalo da bude ukinuta i od tada je podneta prijava o prekršaju, što bi moglo da znači zatvor na najmanje 20 godina.

Velika buka se podigla kada je Pajper Luis osuđena i kada joj je naloženo da plati 150.000 dolara kao odštetu Bruksovoj porodici, kao rezultat zakona o ubistvima u Ajovi.

Njen nekadašnji nastavnik matematike, Leland Šiper, otvorio je GoFundMe stranicu kako bi joj pomogao u plaćanju računa. Stranica je bila preplavljena donacijama šire javnosti.

Prikupljeno je više od 550.000 dolara, a novac je iskorišćen za pokrivanje njenog pravnog računa i drugih troškova.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.