ISPLIVALI EKSPLICITNI SNIMCI POLICAJKE: Pukla BRUKA kad se saznalo gde ih je NAPRAVILA, poneo je TRENUTAK! (FOTO)
Policajka, Foto: Profimedia

SKANDAL

ISPLIVALI EKSPLICITNI SNIMCI POLICAJKE: Pukla BRUKA kad se saznalo gde ih je NAPRAVILA, poneo je TRENUTAK! (FOTO)

Kad bih mogla da vratim vreme i promenim svoje postupke uraila bih to...

Objavljeno: 12:56h

Britanska policajka Kler Ogden (40) snimila je eksplicitni video u uniformi dok je bila na dužnosti i zbog toga je prošle godine morala da napusti policiju, piše tabloid Dejli Star.

Ona je poslala svom partneru jedan snimak samozadovoljavanja i napravila još videa s*ksualne prirode u policijskoj stanici Redkar, rečeno je na nedavnom saslušanju pred disciplinskim većem.

Kler se pravdala pred visokim oficirima da tehnički nije bila na dužnosti u tim trenucima jer je bila na pauzi za ručak. Međutim, njeno objašnjenje nije prihvaćeno uz obrazloženje da je na taj način ukaljan ugled policije u javnosti.

Ovo telo inače istovremeno istražuje celu policijsku stanicu u kojoj se incident dogodio, a do sada su ih ocenili “neadekvatnim” po sva tri osnova: efikasnosti, efektivnosti i legitimnosti. Ovo je, kako pišu britanski mediji, prvi put u istoriji da je neka stanica “pala” na sva tri ispita.

Utvrđeno je da ne uspevaju u sprečavanju kriminala i antisocijalnog ponašanja, praćenju i hapšenju osumnjičenih, zaštiti ugroženih, iskorenjivanju korupcije i adekvatnom ophođenju prema javnosti i sopstvenom osoblju. Inspektore disciplinskog veća je posebno zabrinuo nedostatak „etičkog ponašanja“.

Ogdenova, koja je od 2004. godine u policiji je rekla da je napravila pogrešnu odluku u tom trenutku.

– Sišla sam dole u ​​kancelariju da odem u kupatilo. Poneo me je trenutak. Mislim da nikad nisam doživela veću sramotu. Skrhana sam. Kad bih mogla da vratim vreme i promenim svoje postupke uraila bih to. Ne mogu rečima da opišem koliko mi je žao – kazala je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.