VOJNIK JE OTIŠAO NA PARADU A ONDA JE ISPLIVALA NJEGOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Svi su saznali, da li je moguće?
Foto: Profimedia

UŽASNO!

VOJNIK JE OTIŠAO NA PARADU A ONDA JE ISPLIVALA NJEGOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Svi su saznali, da li je moguće?

Istragom je utvrđeno da je optuženi zlostavljao devojčice

Objavljeno:

Vojnik argentinske vojske uhapšen je dok je učestvovao na vojnoj paradi nakon što ga je supruga optužila da je s*ksualno zlostavljao svoje pastorke.

Gnusno delo za koje je optužen se navodno dogodilo u provinciji Santa Kruz. Iako je hapšenje izvršeno tokom parade 25. maja, vojska je tu vest tek skorije objavila, nakon veštačenja nad žrtvama posle kojeg je vojnik, čiji identitet nije objavljen, zadržan u pritvoru.

Kako se navodi, kaplar je prvo zlostavljao devojčicu od 11 i tinejdžerku koja je sada ima 18 godina i pokušao da uradi isto sa još jednom koja ima 16 godina. Sve tri su ćerke njegove partnerke iz prvog braka. Pored toga, navodne žrtve tvrde da je maltretirao i svoju trogodišnju ćerku, koju je dobio sa tom partnerkom. Nju je navodno prisiljavao da se kupa u hladnoj vodi jer je mnogo plakala.

Majka je policiji ispričala jezive detalje, iskoristivši trenutak kada je njen muž otišao na paradu za godišnjicu argentinske Majske revolucije iz 1810. Kako navodi portal Klarin otežavajuća okolnost je što se sve odigralo u stanu u okviru kasarne koji je vojnik dobio na korišćenje i gde je smestio porodicu.

Istragom je utvrđeno da je optuženi zlostavljao devojčice dok je njegova supruga bila na poslu. Njih dvoje su živeli zajedno četiri godine i u tom periodu su dobili ćerku. Kako se navodi zlostavljanje je počelo u vreme pandemije.

U to vreme muškarac je navodno silovao devojčicu koja sada ima 11 godina. Njeno ćutanje je “kupio” rekavši joj da je “to bila samo igra” i da je “to tajna između njih dvoje”, rekla je žrtva policiji, prenosi Klarin.

Sve je počelo jedne noći kada je majka ustala da popije vodu i zatekla svoju najstariju ćerku kako plače u uglu. Kada je pitala šta nije u redu ona je odgovorila da ju je očuh opipao.

Kasnije je pitala ostale ćerke da li su i one pretrpele isto. Sve su potvrdile da se zlostavljanje se dogodilo u popodnevnim časovima, kada ona nije bila kod kuće.

Šesnaestogodišnja ćerka je uveravala majku da ju je kaplar u nekoliko navrata „zvao da prespava” kod njega u sobi kada njene majka nije bila tu.

Žena je takođe ispričala da je dodatne detalje nakon razgovora sa ćerkama koje su se u poslednje vreme ponašale čudno i uplašeno. Kako javljaju lokalni mediji, slučaj je obelodanjen javnosti tek nedavno iz “proceduralnih razloga”.

(Espreso/Clarin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.