KRENUO DA SE NAĐE SA SONJOM, pa doživeo NOĆNU MORU u hotelskoj sobi: Namamili ga preko ove DRUŠTVENE MREŽE!
Napadači, Foto: Phoenix Police/Printscreen

JEZIVO

KRENUO DA SE NAĐE SA SONJOM, pa doživeo NOĆNU MORU u hotelskoj sobi: Namamili ga preko ove DRUŠTVENE MREŽE!

Napadači su identifikovani svega nekoliko dana kasnije

Objavljeno:

Kad se muškarac iz Arizone pojavio u hotelu radi susreta sa ženom koji je dogovorio preko sajta za upoznavanje "Tinder", očekivao je da će upoznati "Sonju".

Ali, ispostavilo se da ga je u sobu namamio i sačekao naoružani par koji mu je ukrao lične predmete i nekoliko hiljada dolara, piše "Foks njuz". Hoze Sandoval Hakez (32) i Kristal Halsi (33) uhapšeni su zbog oružane pljačke nakon nekoliko dana potere.

Njihova žrtva pojavila se u sobi hotela Embasi u Finiksu, nakon što je preko "Tindera" upoznala "Sonju". Kad je ušao u sobu, Hakez je uperio pištolj na njega i tražio mu da mu preda predmete od vrednosti. Opljačkani muškarac dao mu je svoj mobilni telefon, lična dokumenta, naloge na društvenim mrežama, PIN kod i informacije o bankovnom računu.

Potom su mu Hoze i Kristal naredili da ih odveze do obližnje banke, odakle su otišli dalje sami u automobilu. Žrtva je policiji potvrdila da je iz te banke 17. septembra uzeto 900 dolara, a da je od incidenta ukupno sa njenog računa skinuto 3.000, navela je policija.

Napadači su identifikovani svega nekoliko dana kasnije. Naime, upotrebili su svoja prava imena da rezervišu hotelsku sobu, a tu su bili i dokazi iz banke na kojima se videlo da je par povlačio novac koristeći se delovima korisničkih imena koje su istražitelji posle uporedili sa profilom osumnjičenih.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Klix.ba

Hoze i Kristal odvezli su auto u Kaliforniju i Las Vegas, gde su policajci 25. septembra locirali vozilo sa sačmarom unutra. Nekoliko dana kasnije policija Finiksa je pronašla oglas za onlajn eskort sa Kristalinim brojem telefona i dogovorili susret. Dok su je čekali, identifikovali su je u "nisanu rog" kojeg je vozio Hoze kod motela "La Kvinta".

Kad su pokušali da ih uhvate, par je dao gas i pobegao vozeći na pogrešnoj strani puta. Tokom potere su stali i oteli drugo vozilo. Jurnjava se protegla kroz nekoliko gradova pre nego što se par, vozeći u suprotnom pravcu, sudario sa drugim vozilom. Pokušali su da otmu drugi automobil, ali ih je policija uhvatila pre toga.

Hoze i Kristal suočeni su sa više optužbi, uključujući napad i oružanu pljačku.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.