GOLIŠAVA DEVOJKA NAPRAVILA HAOS: U štiklama i bikiniju izašla iz VATROGASNOG VOZILA, skandalozan video obišao SVET!
Insert iz snimka, Foto: printscreen Instagram/sanjosefoos

ugasila je vatru!

GOLIŠAVA DEVOJKA NAPRAVILA HAOS: U štiklama i bikiniju izašla iz VATROGASNOG VOZILA, skandalozan video obišao SVET!

Naravno, neki su stali da zbijaju šale, pišu da je intervencija evidentno bila nužna jer ima devojaka koje se itekako “pale” na uniforme i vatrogasce

Objavljeno:

Gradonačelnik San Hozea u SAD Sem Likardo opravdano se naljutio nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži snimak golišave devojke koju su vatrogasci pod rotacionim svetlima dovezli do jednog tamošnjeg striptiz kluba.

Najavio je Likardo da će “padati glave” ako istraga pokaže da je snimak “loš kao što izgleda”, pa je dodao da je nedopustivo da vozilo koje služi spasavanju života u kritičnim situacijama bude korišćeno kao mesto za zabave.

– Ne pada mi na pamet da tolerišem bilo kakvo ponašanje koje ponižava herojski rad ostatka našeg vatrogasnog tima – rekao je Likardo nakon što je i sam video snimak devojke koja je vatrogasno vozilo napustila u bikiniju i visokim petama.

Ne zna se još uvek niti da li je devojka eventulno zaposlena u striptiz klubu nazvanom “Ružičasta pudla”, ali Likardu sigurno nisu najbolje seli ni komentari građana koji su na društvenim mrežama počeli da propituju da li je to način na koji se troši novac poreskih obveznika.

Naravno, neki su stali da zbijaju šale, pišu da je intervencija evidentno bila nužna jer ima devojaka koje se itekako “pale” na uniforme i vatrogasce…

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.