TRAMP NEĆE PODRŽATI ALBANCE, TO JE LAŽ: Džordž Gvido Lombardi za Espreso o novoj politici SAD
Foto: Facebook/Deplorable Votes Matter

Ekskluzivno, čovek od poverenja predsednika SAD

TRAMP NEĆE PODRŽATI ALBANCE, TO JE LAŽ: Džordž Gvido Lombardi za Espreso o novoj politici SAD

- Trampov pokret nije pokret levice ili desnice, to je pokret koji je usmeren protiv korumpiranih političara koji održavaju elitu na vlasti. U Evropi je u toku invazija - kaže Lombardi
Objavljeno: 15:19h

Donald Tramp je preuzeo vlast u najmoćnijoj državi sveta, i zajedno sa njegovim prvim reformama počela je i borba za ulazak u krug njegovih poznanika, prijatelja, savetnika. Svi se nadaju da će uticajem na 45. predsednika SAD uspeti da proguraju svoju političku i stratešku agendu. Albanci, recimo, već slavodobitno najavljuju da će Trampova administracija imati kontinuitet politike na Balkanu, a Srbi se od izbora u SAD kunu u Donalda, nadajući se da će se nešto promeniti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šta je od ovog istina, pitali smo Džodrža Gvida Lombardija, dugogodišnjeg prijatelja Donalda Trampa, i čoveka kojeg magazin "Politico" naziva "vezom Trampa i evropskih partija desnice".

O Lombardiju se u američkim medijima pisalo kao o čoveku koji je pred inauguraciju pio kafu sa Marin Le Pen i Viktorom Orbanom u "Trump Toweru", gde živi i sam Donald Tramp.

Ništa čudno, ako se zna da u istoj zgradi živi naš sagovornik, tri sprata ispod predsednika.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.