Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU da bi mu ruka stalno bila na OBARAČU? (VIDEO)
Foto: Reuter

KAKVA TEORIJA ZAVERE!

Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU da bi mu ruka stalno bila na OBARAČU? (VIDEO)

Društvene mreže preplavile su tvrdnje da čovek koji obezbeđuje predsednika ima veštačku ruku! kao razlog tome, teoretičari zavere navode činjenicu da je tako ovaj čovek u konstantnoj pripravnosti, sa (svojom) rukom na pištolju
Objavljeno: 13:25h

Donald Tramp i njegova supruga Melanija bili su okruženi agentima tajne službe, dok su šetali ulicama Vašingtona. Ali, jedan čovek privukao je najviše pažnje - njegov telohranitelj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Društvene mreže preplavile su tvrdnje da čovek koji obezbeđuje predsednika ima veštačku ruku! kao razlog tome, teoretičari zavere navode činjenicu da je tako ovaj čovek u konstantnoj pripravnosti, sa (svojom) rukom na pištolju.

Naravno, Trampa obezbeđuje veliki broj pripadnika tajne službe, u svojim standarnim crnim kaputima. Ali samo jedan je rpivukao pažnju, jer njegova ruka deluje neprirodno i nepomično dok hoda. U pitanju je čovek, obrijane glave, koji se nalazi u desnoj strani fotografije ispod.

foto: Reuter

Glavna teorija bazira se na priči da bi veštačka ruka omogućila ovom agentu da prst svoje ruke drži na obaraču, pod mantilom. Razlog tome je navodni strah od - atentata!

Naravno, mišljenja su podeljena.

Stoga, pogledajte video, pa procenite sami:

BONUS VIDEO: OVOLIKO LOVE imaju LJUDI U TRAMPOVOM KABINETU!

(Espreso.co.rs/dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.