MILIONERKA OPTUŽENA ZA UBISTVO POLICAJCA SE BAŠKARI NA PLAŽI: Skinula se u TOPLES, od prizora SRCE DA STANE! FOTO
Ilustracija, Foto: Profimedia

au!

MILIONERKA OPTUŽENA ZA UBISTVO POLICAJCA SE BAŠKARI NA PLAŽI: Skinula se u TOPLES, od prizora SRCE DA STANE! FOTO

Ona želi da je svi sažaljevaju nakon što je oduzela život mom bratu i ostavila petoro dece bez oca

Objavljeno:

Kanadska dama iz visokog društva, Jasmin Hartin primećena je na plaži u St. George's Caye-u u Belizeu opušta se u crnom bikiniju. Trenutak je iskoristila i da se opusti u toplesu ležeći na vodi.

Snaja britanskog milijardera lorda Majkla Eškrofta (33) optužena je da je "slučajno" upucala policajca iz Belizea, a rekla je da su osvetoljubivi policajci planirali njeno ubistvo i nameravali da njenu smrt prikažu kao neuspeli pokušaj bekstva iz zatvora.

Navodni incident se dogodio kada je Hartin priveden 19. maja zbog navodnog orkestriranja 'ubistava' policajca Čestera Vilijamsa i sudije porodičnog suda.

Nedavno ju je oslobodio lično Vilijams, koji je priznao da nikada nije bilo stvarne pretnje ni njemu ni Dejlu Kajetanu, koji je nadgledao njenu bitku za starateljstvo nad decom sa bivšim partnerom Endrjuom Eškroftom, sinom britanskog lorda Eškrofta.

„Došli su kod mene i rekli, slobodna si. Htela sam da izađem na prednja vrata, a oni su mi rekli: 'Ne, ne, ne, izađi na zadnja vrata', rekla je Hartin, majka dvoje dece.

„Tačno sam znao šta to znači. Policija u Belizeu ima lošu reputaciju i to je trik koji koriste. Obično vas ili ubiju ili ponovo uhapse i optuže vas za pokušaj bekstva. Rekao sam da nema šanse. Znam tačno šta nameravaš, pucaćeš mi u leđa. Počeli su da mi se smeju i rekli da sam pametan. Takođe nisu hteli da mi daju ni hranu ni vodu i terali su me da čistim toalet golim rukama, bilo je odvratno - rekla je.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sada se sprema da mu se sudi za smrt Henrija Džemota, oca petoro dece, koji je misteriozno upucan u glavu sopstvenim službenim pištoljem. Hartin tvrdi da je slučajno opalio dok joj je Džemot pokazivao kako da ga napuni dok su pili i 'visili' na osamljenom pristaništu u blizini otmjenog hotela Alaia, kojim je Jasmine upravljala zajedno sa Eškroftom do pucnjave.

Slučaj je takođe označio kraj njihove veze nakon što joj je Eškroft navodno zabranio ulazak u njihov stan i zabranio joj viđanje sa njihovim petogodišnjim blizancima, Čarlijem i Elom.

Porodica preminulog policajca rekla je da će "odgovarati pred Bogom", a njegova sestra je rekla da se "moli za pravdu".

"Ona želi da je svi sažaljevaju nakon što je oduzela život mom bratu i ostavila petoro dece bez oca. Čvrsto verujemo u Boga i da će, šta god neko počini, odgovarati pred Njim", rekla je sestra, piše The Sun.

Bonus video:

01:48

BELIVUK I LALIĆ OČI U OČI Zirojević za Kurir TV otkrila koji su naredni koraci, uporedo će se voditi JOŠ JEDNA ISTRAGA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.