TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno beživotno telo devojčice (4) sa autizmom, TUGA DO NEBA!
Fidvenia Fajfi, Foto: PLAINFIELD POLICE DEPARTMENT

potraga

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno beživotno telo devojčice (4) sa autizmom, TUGA DO NEBA!

Žena koja se identifikuje kao Fajfina majka rekla je za Foks 59 da je njena ćerka nestala nakon pogrešne komunikacije zbog koje je verovala da je devojčica sa svojom bakom

Objavljeno:

Potraga za nestalom četvorogodišnjom devojčicom sa autizmom završila je tragično u petak u Indijani.

Nakon što je država u četvrtak izdala srebrno upozorenje za Fidveniju "NiGi" Fajfi, za koju se verovalo da je u "ekstremnoj opasnosti" nakon što je odlutala od kuće, policijska uprava Plejnfilda saopštila je da je telo koje odgovara njenom opisu pronađeno tokom pretresa od strane zvaničnika i lokalnog stanovništva. Građani.

"Uprkos hrabrim naporima naših građana, volontera, policije, vatrogasaca, zajedno sa lokalnim i državnim agencijama, potraga za nestalom NiGi došla je do razarajućeg i srceparajućeg kraja", navodi se u saopštenju PPD-a na Fejsbuku. „Večeras je telo deteta koje odgovara opisu NiGi locirano u vodenoj površini u pododeljku Legacy Farms-a.

„Tačnu potvrdu o identitetu deteta utvrdiće kancelarija mrtvozornika okruga Hendriks. Molimo javnost da zadrži porodicu Fidvenije Fajfi u svojim mislima i molitvama i poštuje njihovu privatnost u ovom trenutku“, dodaje se u saopštenju.

Kancelarija mrtvozornika okruga Hendriks nije odmah odgovorila na zahtev People-a za komentar.

Fajfini roditelji prijavili su njen nestanak u četvrtak popodne PPD-u nakon što je "odlutala iz svog doma" u naselju Legaci Farms u Plejnfildu, koje je oko 27 milja jugozapadno od Indijanapolisa.

Žena koja se identifikuje kao Fajfina majka rekla je za Foks 59 da je njena ćerka nestala nakon pogrešne komunikacije zbog koje je verovala da je devojčica sa svojom bakom.

„Ona je u prošlosti ostavljala rezidenciju bez nadzora, ali je uglavnom brzo pronađu i vrate“, rekao je zamenik šefa Plejnfilda Džo Oldridž novinarima u petak, prenosi ABC Nevs. List je naveo da je Fiefe bio neverbalan i privučen vodi, a potraga se fokusirala na 14 jezera u toj oblasti.

1 / 9 Foto: Profimedia

Policija je naknadno zamolila obližnje stanovnike da „izađu napolje i pažljivo provere svoju imovinu“, kao i da „provere bilo koji spoljašnji kućni video“ u ažuriranju na Fejsbuku. U međuvremenu, prvi reagovali su izvršili potragu koristeći bespilotne letelice, pse za spasavanje, čamce i terenska vozila, koje su morali da smanje dok je nosila u noć.

Do petka je došlo do tako „ogromnog“ odgovora lokalnih pristalica koji su učestvovali u potrazi da je PPD morao da odbije volontere. ABC News je izvestio da je oko 500 ljudi učestvovalo u zvaničnoj potrazi na Legacy Farms i dva obližnja naselja.

Bonus video:

01:24

RAT U UKRAJINI JE PROJEKAT ELITE! Pavić: Zapad žele SKOK cena gasa, cilj im je prikriven A SAMO ĆE SE OVA ZEMLJA EVROPE IZVUĆI

(Espreso/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.