AMERIČKI SLUŽBENIK TETURAO SE ULICOM MRTAV PIJAN: Šok je usledio kad mu je prišao RUSKI POLICAJAC! (VIDEO)
Službenik Navaro, Foto: Printscreen/Telegram

BAULJA ULICOM

AMERIČKI SLUŽBENIK TETURAO SE ULICOM MRTAV PIJAN: Šok je usledio kad mu je prišao RUSKI POLICAJAC! (VIDEO)

Snimak je nastao nešto posle pet časova ujutro 10. jula, a objavljen je juče na popularnom ruskom Telegram kanalu Intel Slava

Objavljeno:

Službenik Ambasade SAD u Moskvi Navaro Nikolas Stormi (27) snimljen je kako se jednog julskog jutra vraća u diplomatsko predstavništvo, u naizgled veoma alkoholisanom stanju.

Snimak je nastao nešto posle pet časova ujutro 10. jula, a objavljen je juče na popularnom ruskom Telegram kanalu Intel Slava uz šaljivo saopštenje ruskog Ministarstva spoljnih poslova: “Apelujemo na Stejt Department da plati dodatno zaposlene u Ambasadi SAD u Moskvi zbog neizdrživih uslova za rad”.

Na snimku nekoliko sigurnosnih kamera se vidi kako Stormi baulja ulicom cik-cak, dok jedva uspeva da održi ravnotežu. U jednom trenutku se previše zaneo u stranu i stropoštao na ulicu, ali srećom nije povredio glavu, niti bilo puno saobraćaja u to gluvo doba.

Ima je i kraći razgovor sa policajcem, ali je nekako uspeo da dođe do ulaza u ambasadu. Tamo ga je ruski stražar u kućici propustio, a onda se vidi kako neuspešno pokušava da otključa vrata. Na kraju mu je ruski policajac prišao i kratko popričao sa njim posle čega je izgleda odustao od ulaska na ta vrata.

Stormi je inače bivši marinac, rođen u Kaliformiji, koji je završio specijalnu obuku u Kvantiku. Od 2021. je angažovan na obezbeđenju ambasade u Moskvi.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.