Majka Tatjana (32) nasmrt izbola sina (17) JER JE BIO GEJ!
Foto: Facebook/Itaberlly Lozano

Potpuno ludilo

Majka Tatjana (32) nasmrt izbola sina (17) JER JE BIO GEJ!

Pre toga je unajmila dvojicu kriminalaca da ga ubiju
Objavljeno:

Tatjana Lozano Pereira (32) izbola je nasmrt svog 17-godišnjeg sina Itaberlija Lozana, jer je bio gej. Pre toga, ova "majka" je unajmila dvojicu kriminalaca da ga ubiju, ali kad oni to nisu učinili, rešila je da to sama učini.

Pereira je iz svog života izbacila sina, čim je saznala da je homoseksualac, a posle velike svađe on se posle Božića preseilo kod bake.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Majka se pretvarala da mu je oprostila i pozvala ga je da se vrati kući, a u stvari mu je pripremala smrtonosnu zamku: Unajmila je krimilace Milera da Silvu Barisu i Viktora Roberta da Silvu da ga ubiju.

Ona im je rekla gde će njen sin spavati, ali ubice su se spetljale i Itaberli je preživeo njihov napad. Kad je to videla, Tatjana je sama zgrabila jedan nož iz kuhinje i izbola sina. On je umro na licu mesta.

Posle zločina, ona je sa svojim mužem Aleksom Pereirom odnela telo sina na obližnje đubrište, i tamo je pokušala da ga spali. Odmah potom, ona je kao brižna mama prijavila policiji da joj je sin nestao.

Policija je uspela da pronađe ostatke nesrećnog dečaka, kao i oružje s kojim je obavljen zločin, i dokazi su ih doveli do Tatjane.

- On je imao posao, bio je divno dete, ljubazan, nikad se ni s kim nije svađao. Jedini problem u životu mu je bila majka, koja nije prihvatala da je homoseksualac - rekao je Tatjanin brat, dečakov ujak.

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.