POGINULA AMERIČKA POLITIČARKA: Stradala u JEZIVOJ saobraćajnoj nesreći
Sveća, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

POGINULA AMERIČKA POLITIČARKA: Stradala u JEZIVOJ saobraćajnoj nesreći

Džeki Valorski iz Indijane poginula je u saobraćajnoj nesreći u sredu popodne

Objavljeno:

Republikanska predstavnica Džeki Valorski iz Indijane poginula je u saobraćajnoj nesreći u sredu popodne, potvrdila je njena kancelarija.

- Vratila se kući da bude sa svojim Gospodom i Spasiteljem, Isusom Hristom - navodi se u saopštenju njene kancelarije, koju je na Tviteru preneo lider manjine u Predstavničkom domu Kevin Makarti.

- Molim vas, zadržite njenu porodicu u svojim mislima i molitvama. U ovom trenutku nećemo imati više komentara“- saopštila je njena kancelarija.

Šerif Džef Sigel rekao je da je Valorski (58) bila u automobilu kada je u njega udario drugi automobil nešto posle 12:30. Sva tri putnika u jednom od automobila - Valorski, njen okružni direktor Zekeri Pots (27) i direktorka komunikacija Ema Tomson (28) - umrli su od posledica zadobijenih povreda.

Jedini putnik u drugom automobilu koji je učestvovao u nesreći, takođe je proglašen mrtvim na mestu događaja, navodi Sigel.

Valorski je izabrana da predstavlja 2. kongresni okrug Indijane 2012. nakon što je odslužila tri mandata. Bila je najviši republikanac u etičkom komitetu Predstavničkog doma.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.