DOK SVI KUKAJU NA CENE U GRČKOJ, OVAJ SRBIN JE PODELIO PRIČU KOJA STEŽE OKO SRCA: Ostaće vam KNEDLA U GRLU! (FOTO)
Narukvica, Foto: EPA-EFE/ ORESTIS PANAGIOTOU, Printscreen

DIRLJIVO!

DOK SVI KUKAJU NA CENE U GRČKOJ, OVAJ SRBIN JE PODELIO PRIČU KOJA STEŽE OKO SRCA: Ostaće vam KNEDLA U GRLU! (FOTO)

Nisam ovo napisao da vam kvarim letovanje, nego ako ste pomislili danas da vam je smeštaj loš, plaža daleko, gužva na granici… učinilo vam se samo

Objavljeno: 11:20h

Cene letovanja u Grčkoj su udarna tema od početka leta ove godine, i deluje kao da se stanje pogoršava iz dana u dan. Međutim, možda ipak nije sve tako crno.

Objava na društvenoj mreži Fejsbuk skreće fokus sa ekonomske krize ka sreći koju ima svako od nas sa redovnim primanjima.

,,Danas na plaži u Nea Iraklitsa ide mali Afrikanac od jedva deset godina, lep kao lutka i ljubazno nudi narukvice i slično. Ova košta 5e, uzmem je svojoj ćeri koja je njegov vršnjak, započeo je on.

Dam mu 6e da ga častim, on misli da sam pogrešio i vraća mi evro. Nije lopov nego prodavac. Kažem ne ne, okej je, on se zahvali i ode dalje. Veće one torbe od njega, vuče ih kroz pesak na plus 30 i kusur i zarađuje za život. Mi okolo po ležaljkama, uživamo, bezbrižni kao deca, a on dete sa svojim brigama. Gledam svoju ćerkicu, sina, ženu, pokušavam prvo sebi u glavi da objasnim da bih njima mogao da objasnim koliko imamo sreće. Ali ne uspevam, samo gledam tog malog kako odmiče i knedla mi u grlu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Facebook/Janko Pavlovic

Nisam ovo napisao da vam kvarim letovanje, nego ako ste pomislili danas da vam je smeštaj loš, plaža daleko, gužva na granici… učinilo vam se samo. Sve nam je okej, a i više od toga. I ako vam zatreba ovakva narukvica znate od koga i gde da tražite", zaključio je priču Janko.

Bonus video:

01:59

STVARA SE SAVEZ RUSIJE I TURSKE, PROŠIRIĆE SE NA CEO SVET! Stručnjak tvrdi da hoće da naprave BLOK PROTIV ENGLEZA I AMERIKANACA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.