KUPILA SE*S LUTKU DA MOŽE POVREMENO DA JE ZAMENI: Zamislite koliko taj može kad je PRIBEGLA OVOM REŠENJU! (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen/TikTok/babychar69xx

HIT!

KUPILA SE*S LUTKU DA MOŽE POVREMENO DA JE ZAMENI: Zamislite koliko taj može kad je PRIBEGLA OVOM REŠENJU! (VIDEO)

Lutka je u međuvremenu dobila ime Dee, a poslužila je paru i tome da probije nove granice i istraži seks u troje

Objavljeno:

Lepo je u vezi znati da vas partner želi i to vrlo jasno pokazuje, međutim 23-godišnja Char Grey zatekla se u problemu jer njen dragi očito ima potrebu navaljivati na nju gotovo neprestano.

Pišu tako pojedini britanski mediji, a sada i portal LADbible prenosi da je Cher pribegla lukavom rešenju i kupila seks lutku nalik na nju jer naprosto nije u stanju pratiti Callumov libido.

Lutka je u međuvremenu dobila ime Dee, a poslužila je paru i tome da probije nove granice i istraži seks u troje.

"Razgovarali smo o tome kako začiniti stvari u spavaćoj sobi, pričali o seksu u troje ili četvoro, ali sam se na kraju povukla jer sam se uplašila da bi prizor Calluma kako ima odnose s drugom devojkom kod mene izazvao ljubomoru.

Naposletku smo doneli odluku da kupimo seks lutku i to je rešenje definitivno poboljšalo naš seksualni život. Uostalom, budući da Callum ima izuzetno visok libido, sada ima nju kada ja nisam raspoložena", kazala je Char te se pohvalila da se lutka i finansijski debelo isplatila.

Naime, Char i Callum u međuvremenu su pokrenuli svoj profil na OnlyFansu, napustili pozicije staratelja osoba na samrti, te vrlo brzo stigli do dve hiljade pretplatnika.

@babychar69xx Phahahahaha, you know where to go …. ;) #fyp #foryou ♬ we are all confused - cindy lu ❥

Par sada od tog biznisa zarađuje 70 hiljada funti mesečno, a Dee se pokazala kao pravi hit među njihovim obožavateljima.

Char i Callum inače treniraju Dee kao pravu osobu pa je oblače u donji veš i haljine, vode je na vožnje automobilom i uz nju zajedno gledaju televiziju, dodaje LADbible u članku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.