TRAMP PLATIO PROSTITUTKE DA URINIRAJU PO KREVETU U KOJEM JE SPAVALA OBAMINA ŽENA: Detalji šokantnog izveštaja! (FOTO)
Foto: Reuters

Dokument koji će promeniti istoriju

TRAMP PLATIO PROSTITUTKE DA URINIRAJU PO KREVETU U KOJEM JE SPAVALA OBAMINA ŽENA: Detalji šokantnog izveštaja! (FOTO)

Orgije su se navodno dešavale u hotelu Ric Karlton
Objavljeno: 17:27h

Strana 2

... unutar samih SAD, ali posebno unutar Translatlantske alijanse, koju Rusija doživljava kao suparnika svojim interesima. Izvor C, visoki ruski finansijski zvaničnik, rekao je da "operacija TRAMP" treba da se posmatra kao težnja Putina da se vrati u "politiku velike sile" iz devetnaestog veka, u kojoj politika zavisi od interesa država, a ne od međunarodnog reda zasnovanog na idealima, koji je uspostavljen posle Drugog svetskog rata. Izvor C je rekao da je čuo kako Putoin kaže ovo svojim bliskim saradnicima u nekoliko prilika.

2. Kad je reč o konkretnim stvarima, Izvor A je rekao da je Kremlj snabdevao Trampa i njegov tim vrednim obaveštajnim podacima o njegovim protivnicima, uključujući i demokratskog predsedničkog kandidata Hilari Klinton, u toku nekoliko godina (još ispod). Ovo je potvrdio izvor D, blizak saradnik Trampa, koji je organizovao njegove skore posete Moskvi, i koji je izvestio, takođe u junu 2016. godine, da su ovi ruski obaveštajni podaci bili "veoma korisni". Operacija "uzgajanja" Trampa koju je vodio Kremlj sastojala se i u ponudama raznih povoljnih poslova sa nekretninama, posebno u vezi sa tekućom organizacijom Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine. Ipak, dosad, iz nepoznatih razloga, Tramp nije prihvatio nijedan od ovih poslova.

foto: Printscreen BuzzFeed

3. Ipak, postojali su drugi aspekti Trampove interakcije sa ruskim vlastima. Jedna od njih je urodila mogućnošću da se eksploatišu Trampove lične opsesije i seksualne perverzije, kako bi se obezbedio odgovarajući "kompromat" (kompromitujući materijal) o njemu. Prema Izvoru D, koji je bio na licu mesta, među Trampovim perverzijama u Moskvi je bio i slučaj kada je iznajmio predsednički apartman u hotelu Ric Karlton, za koji je znao da su u njemu odseli predsednik Obama i gospođa Obama, na jednom od njihovih putovanja u Rusiju. Tramp je platio prostitutkama da "unerede" krevet urinirajući po njemu, dok ih je on gledao. Za ovaj hotel se zna da je pod kontrolom FSB, sa mikrofonima i skrivenim kamerama u svim glavnim sobama, koje snimaju sve što oni žele.

4. Epizoda sa hotelom Ric Karlton i Donaldom Trampom potvrđena je od strane Izvora E, koji je rekao da su on i nekoliko predstavnika osoblja znali šta se dešava u vreme toga i posle. On misli da se to desilo 2013. godine. Izvor E je omogućio razgovor sa Ruskinjom iz kompanije, ženom koja je bila zaposlena u hotelu kad je Tramp odseo, i ona je takođe potvrdila priču. Govoreći odvojeno, u junu 2016. godine, Izvor B (bivši visoki ruski obaveštajac), tvrdi da je Trampovo neuobičajeno ponašanje u Rusiji tokom godina obezbedilo ruskim vlastima dovoljno osramoćujućeg materijala o republikanskom predsedničkom kandidatu da će oni biti u stanju da ga ucenjuju, ako tako odluče.

5. Upitan o navodnom protoku obaveštajnih informacija od Kremlja ka Trampu u toku nekoliko proteklih godina, i glasinama o ruskom dosijeu sa "kompromatom" o...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.