TRAMPOV PREOKRET: Budući predsednik SAD sad priznao - Rusi stoje iza HAKOVANJA HILARI KLINTON! (FOTO)
Foto: Reuters, Profimedia

strani uticaj

TRAMPOV PREOKRET: Budući predsednik SAD sad priznao - Rusi stoje iza HAKOVANJA HILARI KLINTON! (FOTO)

Izveštaji koji su objavljeni u petak ukazuju na činjenicu da je Moskva donela prednost Trampu u trci za predsednika SAD-a
Objavljeno: 14:21h

Rens Pribus, budući šef kabineta Donalda Trampa, rekao je u petak da je novoizabrani predsednik prihvatio saznanja obaveštajne službe koja ukazuju na "mešanje" Vladimira Putina u izborni proces u Americi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Smatram da je prihvatio naša otkrića. Nije demantovao (Tramp) da određeni pojedinci iz Rusije stoje iza pojedinih hakerskih napada. - rekao je Rens Pribus.

DONALD TRAMP ŠOKIRAO SAD: Samo budale žele protiv Rusije! (FOTO)

foto: Reuter/Joe Skipper

Pribus je određeni deo odgovornosti "prebacio" i na Demokrate, jer su, po njegovom mišljenju, krivi što su dopustili da im imejl nalozi budu hakovani. Time su ugrozili kampanju svog kandidata - Hilari Klinton.

foto: Fonet

On je naveo i da je FBI upozorio Demokratski Nacionalni Komitet da postoji opasnost od hakovanja.

- Bili su kao glineni golubovi. Manjkalo im je obezbeđenja i treninga, dopustili su da im strane vlade "upadnu" u sistem - rekao je Pribus.

Tramp u početku nije verovao u ove navode, smatrajući da je u pitanju pokušaj da se njegova pobeda obezvredi, govoreći da su podaci nepotpuni.

Izveštaji koji su objavljeni u petak ukazuju na činjenicu da je Moskva donela prednost Trampu u trci za predsednika SAD-a.

Pribus je izjavio da su Rusija i Kina odavno pokušavale da utiču na izbore, kao i da bi Donald Tramp trebalo da učini nešto po tom pitanju, uprkos činjenici da želi bolje odnose sa Moskvom.

(Espreso.co.rs/foxnews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.