OMILJENO SRPSKO LETOVALIŠTE KRIJE NESTVARNU PLAŽU: Krasi je VELIČANSTVEN vidikovac sa kojeg pogled PUCA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

NAJPOPULARNIJA PLAŽA NA SVETU

OMILJENO SRPSKO LETOVALIŠTE KRIJE NESTVARNU PLAŽU: Krasi je VELIČANSTVEN vidikovac sa kojeg pogled PUCA! (VIDEO)

Navađo nosi ime i brodolomne plaže jer je njena glavna atrakcija olupina broda Panagiotis koji se tu nasukao u oktobru 1980. godine tokom velikog nevremena

Objavljeno:

Na ostrvu Zakintosu u uvali Navađo smestila se jedna od najpopularnijih plaža Grčke, ali i sveta. Reč je o plaži Navađo koju krase spektakularne bele litice i kristalno plavo Jonsko more.

Specifična lokacija na severozapadnom delu ostrva skriva plažu od znatiželjnih pogleda, što doprinosi njenoj popularnosti. Uz to, do nje se može stići tek brodom, što joj daje dozu misterije i ekskluzivnosti. Pešice možete doći samo do veličanstvenog vidikovca na steni s kojeg puca prekrasan pogled na plažu iz ptičje perspektive.

1 / 5 Foto: Profimedia

Navađo nosi ime i brodolomne plaže jer je njena glavna atrakcija olupina broda Panagiotis koji se tu nasukao u oktobru 1980. godine tokom velikog nevremena.

Iako su postojala šuškanja kako je brod krijumčario cigarete i alkohol (s područja bivše Jugoslavije), to nikad nije dokazano. Uprkos tome, Navađo često nazivaju i uvalom krijumčara.

(Espreso / Punkofer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.