MALI KRALJEVIĆI DOMINIRALI NA JUBILEJU! Njihovi GESTOVI privukli su VELIKU pažnju, a NAJVIŠE se istakao ON!
Najmlađi članovi monarhije, Foto: Profimedia

preslatko!

MALI KRALJEVIĆI DOMINIRALI NA JUBILEJU! Njihovi GESTOVI privukli su VELIKU pažnju, a NAJVIŠE se istakao ON!

Pored princa Luisa, smešne face su pravili i njegovi stariji brat i sestra, pa tako dok je princeza Šarlot takođe prekrivala uši rukaam, najstari Džordž je avione posmatrao sa najvećom pažnjom

Objavljeno:

Kraljica je juče obeležila sedam decenija vladavine uz niz svečanih događaja koji će trajati do nedelje. Elizabeta je prvi britanski monarh koji proslavlja platinasti jubilej.

Očekuje se da će se milioni ljudi širom Britanije i sveta pridružiti svečanostima u čast 96-godišnje kraljice, saopštila je britanska vlada.

Uz početak jubileja, obeležava i 69. godišnjica krunisanja Elizabete, koja je postala kraljica nakon smrti svog oca Džordža VI u februaru 1952. godine.

Proslave počinje vojnom paradom u centru Londona, a kraljica će pozdraviti 1.500 vojnika i oficira sa balkona Bakingemske palate.

Drugi članovi kraljevske porodice, uključujući sina i naslednika princa Čarlsa (73) i njegovog najstarijeg sina princa Vilijama (39), obavljali su druge ceremonijalne dužnosti u njeno ime, iako je mnogo pažnje biti usmereno na one koji neće biti prisutni, prenosi Rojters.

Najviše su se ipak istakli najmlađi članovi monarhije, gde su posmatrači mogli videti prica Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa kako mašu publici i uživaju u ceremoniji.

Posebnu pažnju je privukao mali Luis koji je delovao zaneseno, gledajući radoznalo u kraljicu i tražeći njenu pažnju. U jednom trenutku, Luis se čak razdvojio od svoje majke Kejt Midlton da bi proleteo pored kraljice, na veliko iznenađenje vojvotkinje i Kamile.

1 / 6 Foto: Profimedia

Pored princa Luisa, smešne face su pravili i njegovi stariji brat i sestra, pa tako dok je princeza Šarlot takođe prekrivala uši rukaam, najstari Džordž je avione posmatrao sa najvećom pažnjom.

Podsetimo, kraljica Elizabeta je danas učestvovala u proslavama "platinastog jubileja" kojima se obeležava njenih rekordnih 70 godina na britanskom tronu.

Proslave su počele vojnom paradom u centru Londona, a kraljica je pozdravila 1.500 vojnika i oficira sa balkona Bakingemske palate.

Bonus video:

03:20

OVO SU MOTIVI BEŽANJA ČETVORO DECE IZ DEČJEG SELA Direktor uputio važan apel: Njima ne treba osuda OPISAO ATMOSFERU PO POVRATKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.