PUTINOVA NAVODNA LJUBAVNICA VASKRSLA: Pojavila se PRVI put od početka SUKOBA, okružena decom i ŠKAKLJIVIM simbolom!
Alina Kabajeva, Foto: Profimedia

POJAVILA SE

PUTINOVA NAVODNA LJUBAVNICA VASKRSLA: Pojavila se PRVI put od početka SUKOBA, okružena decom i ŠKAKLJIVIM simbolom!

Kabajeva se pojavila nakon što su u javnost procurile informacije da se navodno skriva u kući u Švajcarskoj ili pak u sibirskom nuklearnom bunkeru

Objavljeno: 15:16h

Navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina vodila je baletni festival gimnastike, što je ujedno i njeno prvo pojavljivanje u javnosti od početka sukoba u Ukrajini.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA!

Zlatna olimpijka Alina Kabajeva (38) fotografisala se sa devojčicama, a na događaju su puštene i neke od rodoljubivih pesama Sovetskog saveza, kao i simbol "Z" koji je stvorena za vreme ukrajinske ratne krize.

Cela emisija biće emitovana 8. maja, uoči velike vojne parade koja će se održati na Crvenom trgu povodom obeležavanja Dana pobede i završetka Drugog svetskog rata.

Kabajeva se pojavila nakon što su u javnost procurile informacije da se navodno skriva u kući u Švajcarskoj ili pak u sibirskom nuklearnom bunkeru. U jarko ružičastoj haljini sa rodoljubivom trakom na prsima, čime je, pretpostavlja se, Alina pokušala da poveže pobedu u Drugom svetskom ratu sa aktuelnim događanjima u Ukrajini.

Alina Kabajeva i Vladimir Putin
Alina Kabajeva i Vladimir Putin foto: EPA / MIKHAIL METZEL

- Ova tema, vidite, ova priča, ne ide samo u prošlost. Ona ostaje s nama - rekla je Alina, što su mediji protumačili kao poruku da smatra kako je ovo Putinov "moderni rat protiv nacista koji dominiraju Ukrajinom".

- Ova proslava nije samo za celu zemlju, ovo je praznik za svaku porodicu. Svaka porodica ima svoju ratnu priču. I ne smemo je zaboraviti, već je prenositi s kolena na koleno - dodala je Alina.

1 / 4 Foto: Profimedia

Devojčice koje su nastupale na festivalu bile su različito obučene, neke su su predstavljale Rusiju, one sa kojima je Kabajeva pozirala - Belorusiju, a neke su bile obučene tako da predstavljaju Ukrajinu.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.