EKSPLOZIJE NA RUSKOJ TERITORIJI: Evo šta se DESILO!
Eksplozija, Foto: Printscreen/Twitter/@PatilSushmit

smiruje se

EKSPLOZIJE NA RUSKOJ TERITORIJI: Evo šta se DESILO!

Prethodno je gubernator Gladkov objavio na Telegramu da su eksplozije ođeknule u selu Krasni Oktjabr u Belgorodskoj oblasti, koje se graniči sa Ukrajinom

Objavljeno:

Eksplozije koje su se čule u selu Krasni Oktjabr u Belgorodskoj oblasti u Rusiji prestale su i nema izveštaja o žrtvama među meštanima sela, objavio je na Telegramu gubernator Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov, navodeći da uzrok eksplozija još nije poznat.

„Eksplozije su prestale. Prema izveštaju seoskih starešina, među meštanima sela nije bilo povređenih. Na lice mesta stiglo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije. Napravićemo još jedan krug oko sela da pregledamo kuće zbog eventualnih oštećenja. Obavestiću vas o uzrocima incidenta nakon što se završi istraga,“ rekao je guverner.

U međuvremenu, jedan izvor je za rusku agenciju TAS S rekao da je projektil ispaljen sa ukrajinske teritorije i da je eksplodirao u vojnom logoru u Belgorodskoj oblasti, pri čemu su četiri vojnika povređena.

Prethodno je gubernator Gladkov objavio na Telegramu da su eksplozije ođeknule u selu Krasni Oktjabr u Belgorodskoj oblasti, koje se graniči sa Ukrajinom.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.