"MOŽDA ĆE TEBE POSLUŠATI, IDI TAMO, ZAVRŠI RAT": Prijateljice mole Putinovu Alinu da ode u Moskvu! (FOTO)
Alina i Putin, Foto: Printscreen, Profimedia

krije ih u inostranstvu?

"MOŽDA ĆE TEBE POSLUŠATI, IDI TAMO, ZAVRŠI RAT": Prijateljice mole Putinovu Alinu da ode u Moskvu! (FOTO)

Prema pisanju Sixa, ruski predsednik navodno skriva ljubavnicu i njihovu decu u nekoj neutralnoj evropskoj zemlji

Objavljeno: 17:16h

Prijatelji Aline Kabajeve mole je da ode u Moskvu i ubedi Vladimira Putina da prekine rat jer joj preti proterivanje iz Švajcarske, prenosi Sik.

Alinini prijatelji je mole da odleti Putinu i nagovori ga da prekine rat“, rekao je izvor i dodao da on „izgleda da ne sluša nikoga, ali bi možda poslušao nju“.

Izvor tvrdi i kako je Putin jako osiguran te da Alina nije sigurna može li doći do njega.

- Čak i da hoće, ne zna hoće li moći ponovno biti s njihovom decom - tvrdi izvor.

Prema pisanju Sixa, ruski predsednik navodno skriva ljubavnicu i njihovu decu u nekoj neutralnoj evropskoj zemlji.

Kabajeva, gimnastičarka koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju, navodno ima četvoro dece, dva dečaka i devojčice bliznakinje, s Putinom (69), iako njih dvoje to nikada nisu javno potvrdili.

1 / 5 Foto: Printscreen

Deca su navodno rođena u Švajcarskoj i sva imaju švajcarske pasoše. Ali Kabajeva, 38, navodno ima pasoše sa različitim imenima i nacionalnostima.

Kabaeva i deca se navodno kriju u luksuznoj privatnoj kući u vlasništvu Putinovih lojalista u blizini francuske granice.

Iako švajcarska vlada navodno nema čvrste dokaze o tome da li se Kabajeva i njena deca kriju sa Putinom u zemlji, izvor je otkrio i zašto.

- Alina je mogla da putuje pod različitim imenima i pasošima. Ona leti privatnim avionima i ne bi rizikovala da putuje pod svojim imenom - kaže izvor.

Krije li bivšu ženu u Sibiru?

Saopšteno je i da je Putin u „podzemnom gradu“ u Sibiru sakrio i svoju prvu suprugu, bivšu stjuardesu Ljudmilu Škrebnevu i njihove dve ćerke.

Visokotehnološki bunker se nalazi na planinama Altaj i dizajniran je da zaštiti od nuklearnog rata, smatra politikolog Valerij Solovej.

Posmatrači su videli ventilacione tačke na kopnu koje okružuje planinsko skrovište i visokonaponsku liniju spojenu na 110-kilovoltnu podstanicu, dovoljno za napajanje malog grada.

(Espreso / 24.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.