BIZARNA TUČA SA TRAGIČNIM ISHODOM: Napali čoveka U KAFANI, a dokrajčili ga na OPERACIONOM STOLU!
Tuča u Makedoniji, Foto: pixabay.com

i u bolnici

BIZARNA TUČA SA TRAGIČNIM ISHODOM: Napali čoveka U KAFANI, a dokrajčili ga na OPERACIONOM STOLU!

Policija iz Štipa preduzima mere na rasčišćavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja

Objavljeno: 17:12h

U jednoj kafani u Štipu, na istoku Makedonije, u petak se desio neviđeni incident. Dok je Z.A. ( 30 ) sa svojom suprugom sedeo za stolom i ćaskao, odjednom mu je iza leđa prišao O.O. ( 32 ) i bez upozorenja počeo da ga udara. Policija je saopštila da se incident dogodio pola sata iza ponoći.

Pobesneli O.O. je iznenađenog Z.A. sa pesnicama prvo počeo da udara po glavi i licu, a potom i po telu. Kada je Z.A. nekako uspeo da se pridigne i ustane sa stolice, pritčalo je obezbeđenje kafane koje ih je razdvojilo i izbacilo iz ugostiteljskog objekta.

Povređeni Z.A. je odmah otišao u Kliničku bolnicu u Štip da mu lekari saniraju povrede. Međutim, dok je Z.A. još bio na prijemnom odeljenju, u bolnicu je uleteo napadač O.O. zajedno sa svojim prijateljem D.K. ( 29 ) iz Štipa, pa su obojica počeli da tuku svoju žrtvu.

Od siline udaraca Z.A. je pao ispod lekarskog stola za pregled, nakon čega su O.O. i D.K. prevrnuli sto i sa njim nastavili da udaraju Z.A. po celom telu. To im nije bilo dovoljno, pa su nesrećnog čoveka nastavili da mlate i sa drugim predmetima koje su našli u ordinaciji. Policija iz Štipa preduzima mere na rasčišćavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja nasilja.

Bonus video:

MUŠKARCI, SPREMITE SE: Manekenka objavila najprovokativniji snimak svog tela, stavila zadnjicu u prvi plan!

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.