POBEDNIČKA IZJAVA ZORANA ZAEVA! Zajedno moramo da radimo za građane i za zemlju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

premijerski

POBEDNIČKA IZJAVA ZORANA ZAEVA! Zajedno moramo da radimo za građane i za zemlju! (VIDEO)

Novi makedonski premijer, Zoran Zaev, dao je izjave o tome kako će voditi zemlju

Objavljeno:

- Hvala vam danas što ste sa nama. Poštovani građani, završen je čin predaje dužnosti premijera, razgovarao sam sa odlazećim tehničkim premijerom, gospodinom Emilom Dimitrjievim, i bio je upoznat sa svim potrebnim detaljima koje treba da znam po osnovu celog protokola i kao što propisi propisuju - rekao je Zaev posle primopredaje dužnosti.

SADA I ZVANIČNO: Zaev preuzeo dužnost od Dimitrijeva!

- Bio sam upoznat sa situacijom u zemlji, koja nije sjajna, ali nije dramatična, kako neki prenose. Kada napravimo provere, odmah ćemo obavestiti građane - istakao je Zaev.

- Drago mi da je primopredaja obavljena na pijateljski način i tako se šalje poruka građanima da bez obzira na političke okolnosti, naše političke stavove i ponekad suprodstavljene političke protivnike, svi zajedno moramo da radimo jedni za druge, za građane, za zemlju, za reforme i sve što je od interesa za građane - kaže Zaev.

MAKEDONIJA DOBILA NOVU VLADU: Zaev premijer šest meseci nakon izbora!

- Dakle, još jednom čestitke Makedoniji za novu vladu, Bog će dati pamet našim političarima, mudro da se bave isključivo u interesu građana i Boga da čuva Makedoniju - ističe Zaev.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.