NAJBOGATIJI ALBANAC NA BALKANU FRAPIRAO SVE IZJAVOM O SRBIJI: Izneo ISKREN stav, a onda krenuo o NAŠIM ŽENAMA...
Šenki Versaće, Foto: Facebook Printscreen

bogati region

NAJBOGATIJI ALBANAC NA BALKANU FRAPIRAO SVE IZJAVOM O SRBIJI: Izneo ISKREN stav, a onda krenuo o NAŠIM ŽENAMA...

Makedonski Albanac, takozvani Šenki Versaće, postao je regionalna zvezda zbog svoje ljubavi prema modnom brendu

Objavljeno:

Albanac iz Severne Makedonije, ponovo je postao hit na društvenim mrežama, nakon što su se pojavili snimci sa njegovog TikTok naloga.

Naime, on se slika se kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve od programa Versaće, uključujući i gardarobu, a oko vrata nosi zlatne lance od kojih neki teže sudeći po slikama i oko jednog kilograma, ako ne i više. Zbog svega navedenog, važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu.

Šenki Versaće
Šenki Versaćefoto: PrintScreen/ Facebook/ Shenki Versace

Upoznali su ga i Beograđani, kada je pre izvesnog vremena pazario luksuznu vilu za koju je iskeširao oko 4 miliona evra. Tačnije rečeno, kad je reč i luksuznim automobilima, kućama, stanovima, skupom enterijeru, tu pare pare ne žali.

Za jedan par gaća daje 188 evra

Svaki automobil mu je personalizovan, i na sebi ima prepoznatljive Versaći šare. Na donji veš troši velike svote novca i navodno jedan par gaća mu košta 188 evra.

Pre par godina, oglasio se i po pitanju Srba i Srbije.

- Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli - objasnio je Šenki.

- Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe... Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano. Zato će i kafić koji planiram da otvorim biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka Versaće, rekao je pre šest-sedam godina Šenki Maslani zvani Versaće.

Taj san je na kraju i ostvario. Takođe, sudeći po snimcima na profilu, on je postao i otac troje dece, kojima dopušta da uživaju u raskošu i luksuzu koji poseduje, bez zadrške.

Bonus video:

00:48

Albanac autom uleteo u masu u Gračanici

(Espreso/ Blic/ S.R/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.