TELEFON OCA UBIJENE VANJE KRIJE NAJVAŽNIJI DOKAZ! Snimci POTVRDILI KLJUČAN DETALJ? Čeka se još JEDNA STVAR...
Foto: Printscreen/Facebook/Martin Kostovski, Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, Dado Đilas

javljeno je

TELEFON OCA UBIJENE VANJE KRIJE NAJVAŽNIJI DOKAZ! Snimci POTVRDILI KLJUČAN DETALJ? Čeka se još JEDNA STVAR...

Predmet analize su snimci sa nadzornih kamera koje je zaplenilo Ministarstvo unutrašnjih poslova prilikom potrage za Vanjom

Objavljeno:

Telefonski i kompjuterski uređaji, otisci prstiju - samo su neke od stvari koje već dvadesetak dana analiziraju istražni organi, u okviru istrage o ubistvima Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog. Utvrđene su putanje kretanja svih osumnjičenih, kako za pomoć tako i za otmicu i ubistvo dve žrtve.

"Skoplje1" saznaje da su snimci sa nadzornih kamera potvrdili deo izjava trojice osumnjičenih koji su priznali krivicu - Velibora Maneva, Bore Videvskog i Vlatka Kešiševa. Bazne stanice koje traže telefonske signale trebalo bi da budu samo dodatni dokaz njihovih tvrdnji o putanji.

Otac Vanje Gorčevske
Otac Vanje Gorčevskefoto: Printscreen/Facebook/Martin Kostovski

Predmet analize su snimci sa nadzornih kamera koje je zaplenilo Ministarstvo unutrašnjih poslova prilikom potrage za Vanjom.

Prema izvorima, analizira se i telefon Vanjinog oca, koji je policija zaplenila. Cilj je da se utvrdi tačnost iskaza osumnjičenih da je on osumnjičenom, organizatoru i izvršiocu ubistava Ljupču Palevskom-Palčo saopštio informaciju kada je Vanja odlazio od kuće.

Za ovaj slučaj, od početka istrage Tužilaštva do sada, nema novih osumnjičenih osim šestorice, od kojih je pet osoba u pritvoru duže od pola meseca. Juče je sačinjen obdukcioni zapisnik koji će, osim načina i vremena pogibije Vanje i Pančea, pokazati i da li je prilikom obdukcije pronađen tuđi DNK.

1 / 3 Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

U ovom slučaju, Ljupčo Palevski-Palčo je osumnjičen da je planer, organizator i izvršilac dva ubistva. Za otmicu i ubistvo dve žrtve osumnjičeni su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev. Aleksandar Đorčevski, otac ubijene Vanje, osumnjičen je da je Palču dao informacije o vremenu kada njegova ćerka napušta zgradu i odlazi u školu. Poslednji osumnjičeni je Stefan Dimkovski, koji je uhapšen zbog pomaganja Palču u bekstvu, jer je otišao u Beograd da pokupi Palevskog i odvede ga u Tursku.

Palevski-Palčo je u ekstradicionom pritvoru u Turskoj, dok su ostali osumnjičeni u pritvoru.

Maloletnici Vanja i Panče iz Velesa, koji su nestali 27. i 24. novembra, pronađeni su mrtvi kod Velesa i Skoplja 3. decembra.

Bonus video: POVEZANOST OCA SA OSUMNJIĆENIM ZA UBISTVO

07:43

POVEZANOST OCA SA OSUMNJIĆENIM ZA UBISTVO

(Espreso/Kurir/Skopje1/Prenela D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.