POLICIJA KRIJE DOKAZE U SLUČAJU UBISTVA MALE VANJE??? Novinar izneo ŠOKANTNE tvrdnje, evo šta je sve REKAO! (VIDEO)
Vanja Gorčevska, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, Damir Dervišagić, Tamara Trajković

NOVA MISTERIJA...

POLICIJA KRIJE DOKAZE U SLUČAJU UBISTVA MALE VANJE??? Novinar izneo ŠOKANTNE tvrdnje, evo šta je sve REKAO! (VIDEO)

S novim informacijama iz Skoplja se uključio generalni sekretar Makedonske asocijacije novinara Dragan Pavlović Latas

Objavljeno:

Da li je slučaj ubistva devojčice Vanje i frizera u Skoplju, iako je više osumnjičenih za ovaj zločin uhapšeno, i dalje na neki način misterija s obzirom na to da se otkriva sve više novih informacija koje dovode u sumnju zvaničnu verziju policije o motivima i načinu izvršenja dvostrukog zločina.

Javnost je od početka, kada je saopšteno da je glavnoosumnjičeni za ubistva Ljupčo Palevski, lider stranke Desna, izrazila sumnju da je imao zaštitu policije, znajući za njegove prijateljske veze sa pjedincima iz vrha MUP-a.

S novim informacijama iz Skoplja se uključio generalni sekretar Makedonske asocijacije novinara Dragan Pavlović Latas.

- Poslednja 2-3 dana u provladinim medijima pokušava da se stvar polako zataška, stavi pod tepih i relativizuje. Sad se nameće priča da je bitnije s kim je taj prvoosumnjičeni Palevski sedeo da pije kafu, s kim je viđen na odmoru, s kim je viđen u gradu itd. a ne šta je uradio. Hoću da kažem da je sa mog portala Večer.mk potekla informacija da policija krije dokaze. To je sad bilo malo neverovatno, to je krenulo u subotu uveče i nedelju ujutru, kad smo prvi objavili da se Palevski nalazi na putu za Tursku preko Bugarske. Policija nije reagovala da bi tek posle dva dana potvrdila tu vezu da se nalazi u Turskoj - započeo je Latas.

08:50

NOVA MISTERIJA UBISTVA VANJE! Novinar tvrdi: Policija krije snimke kamera, upućuju na tužioca KOME ISTIČE MANDAT ZA 15 DANA

- Nama je podatak bio unutra iz policije i to je dokaz da su oni znali gde se Palevski kreće, zašto se kreće i u kom pravcu ide. Ali ono što sam juče istražio i gledao to je pitanje kamera. Znači Skoplje ima, verujem i Beograd, još bolju tehnologiju tog "city safe" sistema, gde bar glavnim ulicama može da se prati kretanje ljudi, vozila i drugih subjekata na tom prostoru. Preko puta zgrade na samo nekih 40 metara nalaze se dve city safe kamere. Snimci nisu dostupni javnosti, a nisu dostupni ni podaci šta na njima ima i da li uopšte na njima nešto ima. Sad policija prepušta odgovornost i upućuje novinare da traže odgovore od tužilaštva, a mandat državnog tužioca ističe za nekih 15 dana - istakao je sagovornik Kurir TV.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/ Kurir/ M.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.