EVO KOLIKA KAZNA PRETI MUŠKARCU KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE POMOGAO VANJINOM UBICI! Od jedne do...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/facebook, Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

detalji

EVO KOLIKA KAZNA PRETI MUŠKARCU KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE POMOGAO VANJINOM UBICI! Od jedne do...

Osnovno javno tužilaštvo Skoplje podnelo je Osnovnom krivičnom sudu Skoplje predlog za određivanje mere kratkotrajnog zadržavanja od 48 sati

Objavljeno: 20:58h

Četrdesetšestogodišnjaku iz Skoplja koji je osumnjičenog Ljupča Palevskog - Palča prevezao iz Beograda na bugarsko-tursku granicu, preti kazna zatvora od 1 do 10 godina, javlja TV "Telma".

Osnovno javno tužilaštvo Skoplje podnelo je Osnovnom krivičnom sudu Skoplje predlog za određivanje mere kratkotrajnog zadržavanja od 48 sati protiv 46-godišnjeg muškarca iz Skoplja zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomaganje učiniocu nakon što izvršio krivično delo iz člana 365. stav 3. u vezi stava 1. KZ.

"Osnovna sumnja da je osumnjičeni izvršio krivično delo proizilazi iz do sada pribavljenih dokaza od Biroa javne bezbednosti Sektora za međunarodnu policijsku saradnju dostavljenih SVR Skoplje, u kojima se navodi da je lice osumnjičeno da je izvršilo krivično delo, za koje je raspisanameđunarodna poternica dana 2.12.2023. godine registrovana na graničnim prelazima u Republici Bugarskoj, sa ulaskom u Republiku Bugarsku na GP Kalotina i izlaskom iz Republike Bugarske na GP Kapitan Andreevo (prema Republici Turskoj) ."

Ljupče Palevski
foto: Printscreen/Facebook

"Obe registracije su sa vozilom marke Land Rover, kojim je upravljao osumnjičeni. Lice je lišeno slobode sa kojim su policijski službenici Odeljenja za međunarodnu saradnju obavili informativni razgovor."

"U konkretnom slučaju postoje okolnosti koje opravdavaju strah od opasnosti od bekstva, kao i posebne okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično delo, s obzirom na okolnosti vrste i karaktera krivičnog dela, uslovna osuda. i posledice toga", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Bonus video:

02:46

DA LI JE OTAC MALE VANJE SAUČESNIK U ZLOČINU?! Kriminlog: Svakako treba ispitati mogućnost veze roditelja sa kriminalnim klanovima

(Espreso/Telegraf/Telma)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.