OTKRIVENO ŠTA JE OTAC UBIJENE VANJE (14) REKAO U POLICIJI: Ministar unutrašnjih poslova obelodanio sve DETALJE!
Vanja Gorčevska, Foto: Tamara Trajković, Printscreen/Facebook/Zorica Gjorcevska

JEZIVO!

OTKRIVENO ŠTA JE OTAC UBIJENE VANJE (14) REKAO U POLICIJI: Ministar unutrašnjih poslova obelodanio sve DETALJE!

Vanja je oteta ispred ulaza u stan, monstruozno su joj bile vezane ruke i noge, nakon čega je gurnuta u vreću za spavanje

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski otkrio je jezive detalje na konferenciji za medije, na kojoj je rekao da je otac 14-godišnje Vanje Đorčevske učestvovao u njenoj otmici.

Kako se saznaje, otac daje izjavu policiji, ali čvrsto negira sve navode, iako se on sumnjiči na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

Vanja je oteta ispred ulaza u stan, monstruozno su joj bile vezane ruke i noge, nakon čega je gurnuta u vreću za spavanje.

- Dva lica koja su vozila Citroen dobila su informaciju dan pre nego što će da se desi da će devojčica biti sama u to vreme. Osumnjičeni su u pritvoru i sada istražujemo njihove veze sa ocem. Samo posredni dokazi ukazuju da je otac rekao kada će ona izaći iz kuće, pa je imao neku komunikaciju sa njima. Dvojica od trojice osumnjičenih rekli su da su saznali kada će, gde i u koje vreme devojčica napustiti kuću - objasnio je Bubevski.

Vozilo Citroen pripadao je ubijenom iz Velesa, prvi put je uhvaćen u Skoplju na kamerama.

Vanja Gorčevska
Vanja Gorčevska foto: Printscreen/Facebook/Zorica Gjorcevska

Nakon toga su odvezli devojčicu na periferiju Skoplja i tamo je ubijena u panici. Nesrećnu devojčicu kidnapovali su nakon što je majka prodala stan.

Podsetimo, u Tužilaštvu je potvrđeno da je priveden otac kidnapovane i ubijene Vanje Đorčevske. Za sada mu nije određen pritvor, a saslušanje još traje.

Podsećanja radi, otac je druga osoba koja je sada ubijenog Vanju prijavila kao nestala.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.