OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE (14) ZBOG KOJE REGION PLAČE: I dalje je u BEGU, a jedan DETALJ ledi krv!
Ljupčo Palevski, Foto: Facebook/Printscreen/Палевски Љупчо

užas

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE (14) ZBOG KOJE REGION PLAČE: I dalje je u BEGU, a jedan DETALJ ledi krv!

Samo dan nakon ubistva devojčice, održao je govor od sat i po u kome je govorio o pranju novca u Severnoj Makedoniji

Objavljeno: 09:16h

Telo Vanje Gorčevske (14), koja se od 27. novembra vodila kao nestala u Skoplju, juče je pronađeno. Kako navode iz MUP-a, motiv zločina je lični interes, dok je, prema njihovim navodima, devojčica odvedena vozilom ispred svoje kuće i ubijena istog dana.

Osumnjičeni za jezivo ubistva je bivši građevinski preduzetnik iz Skoplja, a sada politički aktivista Ljupčo Palevski. Prema saznanjima iz Severne Makedonije, on se nalazi u bekstu i pretpostavlja se je u Hrvatskoj.

Dok je cela javnost u zemlji, ali i čitav Balkan, tragala za nestalom devojčicom, a ljudi šerovali apel na društvenim mrežama, osumnjičeni je dnevno objavljivao političke poruke sa nacionalističkim i antizapadnim sadržajem. Njegova poslednja objava bila je u petak, 1. decembra u 13.51.

1 / 3 Foto: Facebook/Printscreen/Палевски Љупчо

Osumnjičeni je 29. novembra, dva dana nakon nestanka i ubistva devojke, objavio video obraćanje svojim pratiocima, opet vezano za politiku. Samo dan nakon ubistva devojčice, održao je govor od sat i po u kome je govorio o pranju novca u Severnoj Makedoniji. Istog dana objavljuje i višesatnu video debatu.Zbog sumnje da su umešani u otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske, trojici osumnjičenih je određen pritvor od 48 sati, javila je skopska TV Telma. Prema saznanjima Telme, reč je o osumnjičenima Veliboru Manevskom, Vlatku Kešišovu i Bore Videvskom.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.