PREKINULA SVAKI KONTAKT SA RODITELJIMA: Potez MAJKE je ŠOKIRAO kada je saznala za OČEVU BOLEST preko...
Svađa, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

PREKINULA SVAKI KONTAKT SA RODITELJIMA: Potez MAJKE je ŠOKIRAO kada je saznala za OČEVU BOLEST preko...

Ova priča dokazuje da se preko nekih reči nikada ne može preći

Objavljeno:

Mnoga deca čiji su se roditelji rastali pamte razvod kao najdramatičniju stvar koja se desila u njihovom odrastanju. Kako je u iskrenoj ispovesti ispričala jedna devojka pred kraj puberteta posvađala i sa majkom i sa ocem zbog novca.

- Svađa je bila banalna, ali sećam se da bar dve godine niko ni sa kim nije razgovarao. Kao da sam živela u kući duhova, sve troje smo bili na okupu, a vladao bi muk. Interesantno je da niko nikada nije hteo da popusti. Posle razvoda tata se odselio, a ubrzo i ja čim sam završila srednju školu. Sa mamom se nisam čula sigurno godinu dana, dok je otac pokušavao da stupi u kontakt sa mnom. Onda sam jednog dana dobila mejl od majke u kome me obaveštava da moj otac ima rak i da je u bolnici. Bila sam van sebe od brige, otrčala sam čim sam saznala u kojoj je bolnici, ali tada sam naišla na zabranu prilaska. Izgleda da je moja majka mene ko zna kako tamo predstavila da me bolničko osoblje nije pustilo ni da vidim oca u njegovim poslednjim danima - započinje priču ova devojka, a o tome je pisao i Dejli miror.

Njen otac je nažalost preminuo posle svega dve nedelje, a njena majka ponela se nečuveno prema njoj.

- Saznala sam da mi je majka zabranila da prisusutvujem očevoj sahrani. Iako su bili razvedeni, mene je krivila za njegovu bolest i preranu smrt. Nije htela ni da čuje da prisustvujem sahrani, preti da će napraviti nečuvenu scenu. Bila je jasna da ne želi više ni da me čuje ni da me vidi. Mislim da nema pravo da mi uskrati da prisustvujem očevoj sahrani, ali ne želim scene - objasnila je ova devojka.

Tužna devojka
Tužna devojkafoto: Profimedia

Ne može da veruje da je majka ne želi ni na očevoj sahrani

Komentari su ubrzo usledili.

- Niko nema pravo da vam kao ćerki i to jedinici zabrani da prisustvujete očevoj sahrani.

- Ukoliko sumnjate da će biti skandala, bolje je da se držite po strani ili da kasnije posetite njegov grob kada povorka prođe.

- Neizrečene reči i svađa koja je bila između vas će ostati da vas progone, možda biste mogli u sopstvenoj režiji da posetite grob svoga oca.

Bonus video:

00:54

ESPRESO TIKTOK: Svađa Karleuše i Fute oko obrisanog Youtube kanala

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.