GRUEVSKI PRETI NEREDIMA: Biće napetosti ako SDSM i DUI formiraju vlast!
Foto: Reuters

Nema povlačenja

GRUEVSKI PRETI NEREDIMA: Biće napetosti ako SDSM i DUI formiraju vlast!

- Učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost, ali ne možemo da predvidimo kako će se stvari razvijati, rekao je bivši premijer Makedonije
Objavljeno:

Lider makedonske stranke VMRO-DPMNE i bivši premijer Nikola Gruevski, koji nije uspeo da dogovori koalicionu vladu sa partijom makedonskih Albanaca DUI, upitan o mogućim napetostima ukoliko ta stranka uđe u Vladu koju bi vodile socijaldemokrate, kaže da je njegova stranka "pod značajnim pritiskom" njenih glasača i članova da "nastavi borbu i zaštiti političke principe".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To stoji u saopštenju sa sastanka Gruevskog sa britanskim ministrom za Evropu i Ameriku Alenom Dankanom, javlja MIA i podseća da SDSM i DUI pregovaraju o novoj vladi jer VMRO-DPMNE to nije uspela.

Makedonija dobija novu Vladu! Opozicija postigla dogovor sa Albancima!

- Učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost, ali ne možemo da predvidimo kako će se stvari razvijati. Biće napetosti, građani su uznemireni i ovo pitanje postalo je glavna tema u našoj zemlji. Etnički Makeodonci su duboko frustrirani, suočeni sa neustavnim zakonom koji će nametnuti bilingvalni status širom zemlj", rekao je Gruevski Dankanu i dodao da je VMRO-DPMNE zato predložio "kao najbolje rešenje održavanje nove runde izbora".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.