Policija ga pritvorila zbog neotvorenog piva, sad traži odštetu od 25 miliona! (FOTO)
Foto: facebook / goran candrlic

e, nek im je rekao!

Policija ga pritvorila zbog neotvorenog piva, sad traži odštetu od 25 miliona! (FOTO)

Na prekršajnu prijavu, zbog navodnog "konzumiranja alkohola na otvorenom", jedan Riječanin je odgovorio prigovorom koji će ući u pravna i sudstva na ovim prostorima!
Objavljeno:

Riječanina Gorana Čandrlića, u kasnim večernjim satima 3. jula, na Kontu (okupljalište mladih, plato ispred Hotela Kontinental) priveo je nepoznati policajac, navodno, zbog "konzumiranja alkohola na otvorenom" iako je kod sebe imao neotvoreno pivo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pošto je policajac društvu naredio "da se maknu", usledila je "povratna" reakcija okupljenog društva koje je od policajca tražilo da se identifikuje. Na taj zahtev policajac se u nekoliko navrata oglušio i pozvao pojačanje.

Čandrlića su, potom, priveli uz upotrebu sile, i to bez ikakvog pisanog ili sudskog naloga, posle čega su ga u prostoriji sa izmetom na podu držali narednih desetak sati. Uskoro je stigla i prekršajna prijava na koji je Čandrlić odgovorio javno objavljenim prigovorom koji će sigurno ući u antologiju pisane reči.

Prigovor prenosimo u celosti u originalnom obliku.

Predmet: Prigovor na prekršajni nalog

Ovim putem upućujem prigovor na prekršajni nalog pod poslovnim brojem navedenim iznad.

Prekršajni nalog je neutemeljen. Neutemeljen je jer nije zasnovan na istini (a kako znamo, istina je sve što je bilo i što jest).

Nadalje, neutemeljen je iz razloga što se navode 2 počinitelja prekršaja, ja, Goran Čandrlić, i Bojan Majnarić. Za postupke i djela g. Majnarića ne mogu odgovarati, nego isključivo za svoje postupke i djela, što bi sud trebao znati.

U prekršajnom nalogu se navode događaji od dana 3.7.2016 godine oko 00.25h u Rijeci, Titov trg bb.

Ono što je istina u prekršajnom nalogu jest da sam protupravno i protuustavno lišen slobode, iz meni nepoznatih razloga.

No, krenimo redom, budući da ne želim odgovarati na navode policijskih službenika koji prikrivaju svoje stvarno postupanje u navedenom prekršajnom nalogu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.