Skandalozan govor branitelja: Žao mi je što nad srbočetnicima nismo odradili posao do kraja!
Foto: Beta

i sutra bi opet isto!

Skandalozan govor branitelja: Žao mi je što nad srbočetnicima nismo odradili posao do kraja!

Kako je rekao, ta borba je bila samo prvi čin, a drugi čin bi trebalo biti borba za savremeno društvo, ali taj čin nije ni započeo
Objavljeno: 15:28h

- Priznajem da sam uzeo oružje kako bi zaustavili srbočetničke horde, sada bi to učinio i sa još većim žarom. Izvinjavam se tebi narode što nismo odradili posao do kraja – rekao je predstavnik branitelja Ivica Glavota tokom obraćanja okupljenima na proslavi 21. godišnjice Oluje u Kninu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Slavimo 21. godišnjicu pobede nad velikosrpskim pretenzijama. kako ćemo slaviti to je naša odluka i nitko nam neće moći naređivati. Uz vođstvo Tuđmana, Oluja je bila najveći dragulj na kruni Domovinskog rata, bila je to borba za savremenu Hrvatsku - rekao je predstavnik branitelja Ivica Glavota tokom obraćanja okupljenima na proslavi 21. godišnjice Oluje u Kninu.

100.000 Hrvata u Kninu slavi proterivanje 200.000 Srba! Orilo se "Za Dom spremni"! (FOTO) (VIDEO)

foto: Beta

Kako je rekao, ta borba je bila samo prvi čin, a drugi čin bi trebalo biti borba za savremeno društvo, ali taj čin nije ni započeo. Fotelje su se koristile, neki su se posvetili se ličnom proboju, a narod im je poverovao, rekao je on.

Gotovina: Glavni akter zločina zvanog Oluja, danas na slobodi slavi sa ostalima! (VIDEO)

- Verovali smo da će idući korak nakon Oluje biti napredak. Danas nas pripremaju za sledeći korak. Već mediji naveliko govore da moramo prihvatiti 350 hiljada migranata. Kažu da Hrvatska stari i da nam to treba kako bi se Hrvatska podmladila, a niko ne spominje 350 hiljada naših madih koji su proterani iz Hrvatske. Oni koji nam nude migrante, proterali su mlade - naveo je Glavota.

foto: Beta

- Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili srbočetničke horde, priznajem da bi sada to učinio i sa još većim žarom. Izvinjavam se svima kojima nismo uspeli pomoći i spasiti živote, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada morate trpeti s**** u vlastitoj zemlji. Izvinjavam se i Bog vas blagoslovio - zakjučio je Glavota neprimernim rečima za proslavu kakva je godišnjica Oluje, prenosi N1.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.