TI, MAMA I SESTRA, IZABRAĆU KOJU ĆU PRVO DA UPUCAM! Strašne pretnje stigle DARUVARČEVOJ ŽRTVI!
Policajci rade na pravljenju kaznene prijave zbog pretnji, nakon čega će uslediti policijska istraga!, Foto: Printscreen / Youtube

užas

TI, MAMA I SESTRA, IZABRAĆU KOJU ĆU PRVO DA UPUCAM! Strašne pretnje stigle DARUVARČEVOJ ŽRTVI!

Policajci rade na pravljenju kaznene prijave zbog pretnji, nakon čega će uslediti policijska istraga

Objavljeno:

Ana Gurlica, majka Daruvarčeve žrtve Lorene, na Facebooku je objavila novu pretnju koju je, kako nam je potvrdila u kratkom razgovoru, dobila njena kći.

Daruvarčeva žrtva i njena majka trenutno su u prostorijama policije, potvrđeno je hrvatskim medijima iz Zadarske policije.

Policajci rade na pravljenju kaznene prijave zbog pretnji, nakon čega će uslediti policijska istraga.

Pretnja je Loreni stigla juče, nešto pre 18 časova na instagramu.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bićeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabraću koju ću prvu upucati pa ću vam je*at mater u pi*ku. Nećeš ići napolju gde je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka znaju. Imaćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'nervni slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro. Prijatelj od Daruvarca, poz", stoji u objavi.

Ana Gurlica, koju su hrvatski mediji kontaktirali telefonom, izjavila je da je u policiji.

"Da, primamo pretnje. Upravo sam u policiji", rekla je kratko za Index vidno uznemirena majka Daruvarčeve žrtve.

Podsetimo, Darko Kovačević Daruvarac, nasilnik koji je brutalno premlatio tinejdžerku Lorenu Gurlicu, u nedelju izlazi na slobodu, potvrđeno je i sa suda.

Indexu je sada potvrđena i informacija da Daruvarac na slobodu izlazi bez ijedne mere opreza.Nasilnik koji je brutalno mlatio tinejdžerku će se tako bez ikakvog problema moći približiti žrtvi, ali i otići u Bosnu i Hercegovinu, čiji je državljanin, i tamo i ostati kako bi izbegao kazne propisane zakonom u Hrvatskoj.

Daruvarčev advokat Boris Radman pojasnio je kako su mere opreza ukinute pre nešto manje od mesec dana, kada je Kovačeviću određen zatvor jer je osuđen na više od pet godina zatvora.

"Kada mu je određen obligatorni istražni zatvor, nisu ukinute mere opreza. Bile su aktualne mere opreza i istražni zatvor. To ne ide jedno s drugim. Mi smo još tada, kada mu je određen istražni zatvor, dali zahtev da se te mere ukinu i one su i ukinute", izjavio je Radman.

BONUS VIDEO:

MILJANA SPOPALA MININOG DEČKA U DVORIŠTU: Ali ovo nije najveći ŠOK! Ljubila ga PRED SVOJIM DEČKOM!

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.